2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
عزیزم من جنینام گرید بی بودن همه

جدی میگی   باردار شدی یعنی منم میشه باردار شم  تو رو خدا 

نمیدونی چه آرامش خاطری بهم دادی 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم که منفی شدی عزیزم ، حالا چه آزمایشایی دادی؟آیا دکتر دلیلی واسه منفی شدن نگفت بهتون؟ مگه همون ...

ممنون

گفت دلیلش مشخص نیست.

اصرار کردم داروی تقویتی برام بنویسه. و آزمایشای ایمنی و انعقادی رو هم بدم.

دیگه جنین ندارم.

دوستان جنین چند روزه فریز میشه؟ یکی هم فریز می‌کنن ؟بعد فریز ممکنه موقع ذوب  خراب بشه ؟

عزیزم فکر میکنم ۳روز فریز میکنن بعد موقع انتقال ذوب میکنن دیگه بستگی به نظر جنین شناس همون سه روز یا ۴ و ۵ روزه انتقال میدن

نگران نباش گلم چرا فریز نشه انرژی مثبت بفرست توکل کن انشالا عالی هستن 

پس خیلی کامل بوده آزمایش هات. اگر حوصله کردی برام بفرستی واقعا ممنونت میشم. آخه من تا حالا دو بار رف ...

IgA  

fana 

IgA) Anti Endomysia)

(Anti Cardiolipin (IgG 

(Anti Thyroglobulin(ECL

(Anti Cardiolipin( IgM

Anti Tpo

Anti TsH

Anti TYG Ab

Anti TTG(IgA

B-2Glycoprotein(IgM

B2GlycoproteinAb(IgG

Vit D

PAI-I844G/A

Factor V Leiden G506A

Protein C

Protein S

APCR(Leiden Factor

Anti TrombinIII

Lupus Anticoagolant

Russell(DRVVT

APTT-LA

ESR 1h

prolactin

anti mullerian 

anti phospholipid

c-Reactive protein(CRP

Molecular Test

Method

Specimen

Conclusin

Interpretatin

Indications of this test

Method

Specimen

Conclusion( MTHFR C677T

Conclusion(MTHFR A1298C

prothrombin(factor ll

PAI-1

B-fibrinogen

MTHFR

Factor V Leiden

Factor Xlll

Antithrombin  lll

lntegrin

subunit

Alpha 2

Prothrombin(Factor ll

Anti -DNA

Indirect Coonbs

Prolacctin(CLIA

Homocysteine

Lymgh gate

CD5

CD16

CD19

CD56

CD16+CD56 Dual

Cariyotaip

عزیزم این تمام ازمایش های من بود

سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

رویا جان چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم .الهی به قربون اون فندقت . خدارو هزار مرتبه شکر

عزیزم اگه لایق باشم چرا که نه بخدا شماها دوستای روز های سختم بودین دردی که به نزدیک ترین کسم نمی شد ...

ان شاالله عزيز دلم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آها آره راست میگی یه ماه پیش خواهر خودمم سر زایمانش مسمومیت گرفت خدا قسمت هیشکی نکنه.. چشم ممنونم عز ...

هرچیزی به اندازه ایرادی نداره بیش از حد ضرر داره من ازاول همه جی خوردم به جز جیگر واناناس ...نه که نخورم  بعد سه ماهگی درحدچندتادونه خوردم 

اهان ممنون...من دوبار افت بتا داشتم به نظرت میتونه مربوط به ادنومیوز باسه؟....کلا برای ادنومیوز دارو ...

عزیزم من ک ۳ بار افت بتا داشتم الان تو ازمایش های سی دی مارکر ها مشخص شد ک مشکل ایمنی هست

عزیزم به سلامتی سمانه جان خدا حفظ کنه دوقلوهای نازت رو دکترت کی بودگلی؟ یکم از بارداری دو ...

فدات عزیزم ،دکترم میترا فروتن بود ،بارداری دوقلویی سخته من که همه عوارض گرفتم تا ۲۲ هفته بالا میاوردم بعدش تپش قلبو اسید معده و...  ایناش به کنار استرس زایمان زودرسش خیلی بده من خیلی استرسس بودم چون یه جورایی گلدن بیبی بودن برام خدا کمک کرد بهم من زیاد اضافه نکردم تا اخر ۱۰ کیلو