2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست
سلامم دوستای گلم خوبین؟ وای بیایدبه دادم برسید دارم دق میکنم ازغصه,,,, امروز رفتم جواب ازمایش ذخیرمو ...

عزیزم منم دو سال پیش قبل از تخمک کشی اول ذخیرم یک بود ولی امسال تابستون حدود هفت دهم.  تخمدون چپمم کوچیک شده. ولی پوستم کلفت تر شده. دیگه خیلی شور نمیزنم. بیشتر, مطالعه و پیگیری می کنم. بالاخره با آگاهی و تلاش کار ما هم درست میشه. غم مخور  

واللا چی بگم. اون تست های تکمیلی و نکاتی که بچه های سایت میگن, تو شیراز دکترا نمیگن همون اول. واسه ه ...

دوست منم بنده خدا تا الان دوبار شش هفته سقط داشته، خیلی سر درگمه، نمی دونه پیش کدوم دکتر بره علت سقط رو براش بررسی کمه،میگم شما هم سقط داشتی ؟ این دکتر حبیب آگهی رو که میگی اگه بره براش آزمایشای پیشگیری از سقط رو می نویسن؟ تشخیصش خوبه؟آزمایشاش چیا هستن بهش بگم؟ برای شما علت رو تشخیص دادن؟اره گلم درخواستتو قبول کردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واللا چی بگم. اون تست های تکمیلی و نکاتی که بچه های سایت میگن, تو شیراز دکترا نمیگن همون اول. واسه ه ...

چقدر خوبه پنج و هفتصد، تو مرکز رستمی هزینه تخمک کشی ده تومان شده

عزیزم منم دو سال پیش قبل از تخمک کشی اول ذخیرم یک بود ولی امسال تابستون حدود هفت دهم.  تخمدون چ ...

خیلی سخته خدایی تازه هنوزتوسن24سالگی این بشه ذخیره ات, امتحان سختیه خدا داره میگیره خداکنه سربلندباشیم.

شماجنین داری؟ من قبلا یکی داشتم الان 4تاتشکیل شدن

دکتر آگهی خانم هستن؟

دکتر شما کیه؟ میتونم برای دفعه بعد دکترمو عوض کنم ؟ و اینکه مشکلتون چیه؟ انشالله نتیجه میگیرید&nb ...

انشالله گلم همچنین.من دکترم طرازی هست. آره میتونی حتی همین الانم میتونی کنسل کنی و با هر کسی که میخوای بگیری. من یه سال اقدام کردم نشد اومدیم ابن سینا همسرم تحرک و مروفو صفر خودمم کیست آندومتریوز دارم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من الان برگشتم. گفت به خاطر IVF در هر صورت باید برم اکو قلب. برای اینکه خیالت راحت تر شه هم آم ...

خدا رو شکر 

ان شاءالله اصلا هيچ مشكلي نباشه

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خیلی سخته خدایی تازه هنوزتوسن24سالگی این بشه ذخیره ات, امتحان سختیه خدا داره میگیره خداکنه سربلندباش ...

اون موقع از چارده تخمک فقط یه بلاست موند. الانم دو تا فولیکل بیشتر نکشیدن. اینم خدا عالمه تا آخر هفته تکلیف چی بشه. خیلی دعام کن محتاجم به دعای همه شما بچه ها. عزیزم من فروردین میرم تو 34. برای سن من خیلی زوده. شاید برای سن 43 نرمال باشه. در هر صورت زورمو میزنم. حتی اگرم یه زمانی بتونم برم دنبال سلول های بنیادی. حالا میخوام تکنیک 5 در 55 انجام بدم. از الان تا پنج روز که همون روز چارشنبه هست که زنگ بزنم آرمایشگاه طلب خیر کنم برای همتون و آرزوی دو جنین عالی دختر کنم

چند هفته ای رویا جان؟ هماتوم نداری؟

الان ۶ هفته و ۴ روزم 

یه هفته پیش که دکتر بودم سونو کرد چیزی نگفت من خودم گفتم نکنه خونریزی از هماتومه دکتر گفت نه چیزی نیست و طبیعیه

دکتر آسپرینو برام حذف نمیکنه من خودم فکر میکنم باید یه مدت قطعش کنه ولی اصلا زیر بار نمیره

راستی دارچین جان شما دوز پروژسترونت چجوریه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اون موقع از چارده تخمک فقط یه بلاست موند. الانم دو تا فولیکل بیشتر نکشیدن. اینم خدا عالمه تا آخر هفت ...

ممنون عزیزم شما اینجور میگی من بیشتردلم میگیره نگوعزیزم حتما ماهم مادرمیشیم نمیدونم چرا من ذخیرم اینجوریه با24سال سن.   

ازخدابرات بهترینارومیخوام فرداصبح انشالله براتون نمازحاجت میخونم قابل باشم. انشالله که جنین میشن گلم. 

من بیشتردلم واسه مادرم میسوزه خیلی غصه منوداره