2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون گلم  😘😘😘 تقریبا نمیدونین هزینه داروهای پانکچر چقدر میشه من همش یک میلیون کنار گذاشتم ...

والا من دوسال پیش آخرین تخمک کشیم بود و حدود ۴و نیم هزینم شد و همشم گونال داشتم و ستروتاید و مریونال

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم  😘😘😘 تقریبا نمیدونین هزینه داروهای پانکچر چقدر میشه من همش یک میلیون کنار گذاشتم ...

من سه دوره رفتم با دکتر ویزیت شدم حالا قبل پانکچر ۲ و ۳۰۰ پول مکمل هام شده .حالا داروهای پانکچر هنوز شروع نشده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا من دوسال پیش آخرین تخمک کشیم بود و حدود ۴و نیم هزینم شد و همشم گونال داشتم و ستروتاید و مریونال

ممنون عزیزم نه من هزینه عملو اینارو جدا گزاشتم ولی فقط میگم تا پس فردا که ۳ پریودمه فقط یه میلیونش به دستم میرسه

داروهای من برای پانکچر کمتر از 1 شد ولی با ویزیت وسونو فک کنم بیشتر میشه.

چی داده بودن بهتون که اینقدر کم شد هزینه ی داروهاتون؟

ممنون عزیزم نه من هزینه عملو اینارو جدا گزاشتم ولی فقط میگم تا پس فردا که ۳ پریودمه فقط یه میلیونش ب ...

من فقط هزینه ی داروهام رو گفتما.چون متاسفانه من تخمکهام رشدشون به ۱۰میرسه ایست میکنن و رشد نمیکنم مورچه ای رشد میکنن هیچ دلیل منطقی هم بهم نگفتن که چرا به این صورته بخاطر همین کلی دارو میدن بهم

من فقط هزینه ی داروهام رو گفتما.چون متاسفانه من تخمکهام رشدشون به ۱۰میرسه ایست میکنن و رشد نمیکنم مو ...

آها انشالاه اینبار خیلی راحت نتیجه میگیری و کلی تخمک تپل داری 😍

من خودم هرماه کلی تخمک خوب دارم 

همسرم کمتحرکی و مورفوش ۶ هست باید میکرو کنیم 

آها انشالاه اینبار خیلی راحت نتیجه میگیری و کلی تخمک تپل داری 😍 من خودم هرماه کلی تخمک خوب دارم&nb ...

مرسی خواهری انشالله هممون نتیجه بگیریم بزودی

چی داده بودن بهتون که اینقدر کم شد هزینه ی داروهاتون؟

سینال اف،دکاپپتیل،اورگالوتران . الان اینا یادمه از پانکچر،چون بعدش انتقال دادم اونم صدتا دارو داشت اونارو دقیق تو ذهنمه. فقط سر پانکچرم یادمه یکی از آمپولا رو بازو صبح ها میزدم یکی دور ناف.

ذخیرت خوبه. ال دی چرا میخوری؟ قرص نخور. برو دکتر جدیدت نسختو بگیر که از روز دو پریود آمپولات شروع می ...

وااا تا الان ک همه میگفتن ژل رویال بخورید حتی تو‌ انتقال ها و قبلش دکتر میداد الان چرا میگن نه؟