2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم اطلاعی ندارم ولی منع قانونی و یا شرعی نداره؟؟؟؟

نمیدونم اخرین راهمه.رحم اجاره ای هزینشو ندارم مادرم42 سالشه

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جان بنظرتون اگه بدن بخواد سیستم انعقادی و ایمنی واکنش نشون بده به جنین و خدای نکرده جنین را پس ...

عزیزم وقت پریودته؟؟؟شاید دوز پروژسترونت کمه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم اخرین راهمه.رحم اجاره ای هزینشو ندارم مادرم42 سالشه

عزیزم خدا کمکت کنه.ولی فک نمیکنم محارم بتونن .البته مطمئن نیستم.در هر حال عزیزم ان شاالله به بهترین و راحت ترین وجه ممکن مادر شی

پفک سم مهلکه. هر محصول کارخونه ای سم هست. همینا بدبختمون کرده و انداختتمون تو مسیر آی وی اف و هزینه ...

ممنون دوست عزیز قانع شدم واقعادیگه نمیخورم.🌹🌹

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزیزم خدا کمکت کنه.ولی فک نمیکنم محارم بتونن .البته مطمئن نیستم.در هر حال عزیزم ان شاالله به بهترین ...

ممنونم.با تخمک اهدایی میخام انجام بدم نمیدونم راه دیگه ای نیس زندگیمو دوس دارم نمیخام بخاطر مشکلم شوهرمو از دست بدم

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
ببخشید دخترتون چند سالشه از جنین های قبلی مونده انتقال میدی یا از اول عمل شدی میخوایی تعیین جنسیت کن ...

دخترم سه ماهشه.جنین دارم.ولی براقبل تخمک کشی لبنیات ودمنوش رازیانه زیادخوردم نمدونم توجنسیت تاثیرداره یانه.الانم نظم پریودم بهم ریخته همش لکه بینی دارم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
آره خودم تلاش میکنم با بخششون تماس بگیرم. ولی خواستم کسایی رو پیدا کنم که از این روش جوابی گرفته باش ...

مدیر ابن سینا گفت هزینه بالایی داره اول گفت سی و خورده. ای میشه بعد گفت هزینه ها از بیست به بالا هستش ،که به نظر من خیییییییلی زیاده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم.با تخمک اهدایی میخام انجام بدم نمیدونم راه دیگه ای نیس زندگیمو دوس دارم نمیخام بخاطر مشکلم شو ...

میخوای تخمک بگیری یا رحم اجاره کنی ؟شاید رحم اجاره ای منعی برای محرمیت نداشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پسا منظورتون با سرنگ هست؟شوهرمنم با سرنگ برداشتن زدن fna نمیدونم با پسا یکیه یانه. شما شدهرتون دارو ...

بله با سرنگ بود

نه چیزی مصرف نکرد

زیاد خوب نبود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میخوای تخمک بگیری یا رحم اجاره کنی ؟شاید رحم اجاره ای منعی برای محرمیت نداشته باشه

هردوتاش.میخام با تخمک اهدایی جنین فریز کنم بعد انتقال بدم ب مامانم.تنها راهش همینه 

انشالله اینبار دیگه قسمتت میشه مثل من که دفعه سوم مثبت شدم😊توکل بر خدا🙏 منم فعلا بد نیستم عزیزم ب ...

اره منم این احساسو دارم هفتع چندمین؟ طول سرویکستون چند بود اخرین بار رفتید سونو

ممنونم.با تخمک اهدایی میخام انجام بدم نمیدونم راه دیگه ای نیس زندگیمو دوس دارم نمیخام بخاطر مشکلم شو ...

با جنین اهدایی فک نکنم مشکلی ایجاد بشه.ولی اگه اسپرم از همسرتون باشه بالاخره ایشون مادر همسرشونن و محرم .نمیخوام نا امیدت کنم عزیزم ولی تحقیق کن ببین امکانش هست یا نه.

بله با سرنگ بود نه چیزی مصرف نکرد زیاد خوب نبود

ماهم اوندفعه همینجور بود ولی جنینا ضعیف بودن و بلاست نشدن.برای شما اورولوژ خودش نمونه گرفت؟برای ماخوددکتر نیومد دستیارش بود.

شما چندتاتخمک وجنین داشتی؟

یا رب العالمین
با جنین اهدایی فک نکنم مشکلی ایجاد بشه.ولی اگه اسپرم از همسرتون باشه بالاخره ایشون مادر همسرشونن و م ...

امیدوارم ک بشه.چون جنین فقط.از خون مادرم تغذیه میکنه ژنتیکش ربطی نداره.نمیدونم چرا خدا این مشکل رو جلوی پای من گذاشت