2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای خدا    من سه تا انتقال ناموفق داشتم گرید جنین هام a بود واقعا کم اوردم

عزیزم‌کم آوردن بین ماها مفهومی نداره ها بنا بر کم آوردن باشه من پیشکسوتم با ۱۷ بار انتقال جنین.گرید تموم جنین هامم Aو A+بودن.خدا باید بخواد انشالله اینبار میخواد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصفهان دکتر رویا شرکت برو واسه این موضوع تخصصش اینه فقط نوبتاش دیر هست و فقط حضوری نوبت میده&n ...

دکتر شرکت توی بیمارستان بهشتی هم هستن و به راحتی میتونین ویزیت شین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان من تازه اومدم توی این تاپیک منم توی سیکل میکرو هستم دارو داروهام رو استفاده میکنم 14 یا 16 بهمن قرار پانکچر بشم از دوستانی که روند درمانشون جلوتر از من هستش میخوام اطلاعات بهم بدن که چکارایی بکنم بهتره و از علائم و بقیه چیزا که بدونم کی چکاری کنم ادم همینجوریش دلهره داره اینکه اطلاعات کافی هم نداریم بدترمون میکنه

دوستان با ذخیره تخمدان ۰/۵ فکر میکنید اصلا تخمکی بدست بیاد؟ باز امیدمو از دست دادم   @زی ...

هیچوقت ناامید نباش مگر کم هستن اقایونی که آزواسپرم هستن اما با بیوپسی بیضه براشون اسپرم پیدا کردن توکلت بخدا باشه اون بخواد هر چیزی ممکنه 

عزیزم‌کم آوردن بین ماها مفهومی نداره ها بنا بر کم آوردن باشه من پیشکسوتم با ۱۷ بار انتقال جنین.گرید ...

فدای تو بشم بخدا همیشه شما رو برا خودم مثال میزنم وازخدا میخوام اول شما مامان بشید چون واقعا تواین راه خیلی سختی کشیدید .چی بگم خواهر همسرم زیاد همکاری نمیکنه برا همین زود ازپا درمیام .خدا خودش کمکمون کنه به زودی زود به بهترین شکل حاجت روامون کنه 

عزیزم نا امید نباش وقتی جنین به این خوبی داشتی با مراقبت dfi شوهرتو بیار پایین بعد دوباره میکرو کن. ...

فعلا منتظر جواب کاریوتایپ هستیم برم دکتر ببینم چی میگه .خدا خودش کمکمون کنه

خانما قبل پانکچر هم استرادیول و انوکسا میدن؟؟ @سمر_67 ‍ ‍  عزیزم داروهای قبل پانکچرت چیا بود؟ ...

نازنین به من که ندادن.اما اگه بخوان توهمون سیکل بعد پانکچربلافاصله انتقال فرش بدن شاید اینارم بدن.چون استرادیول برای ضخیم کردن دیواره رحم هست.انوکساهم که ضد انعقاد خونه.

خیلیه اخه چجوری بفرستم نزدیک ۱۵ صفحه هست ، اون قبض هارو انداختم دور

پس خیلی کامل بوده آزمایش هات. اگر حوصله کردی برام بفرستی واقعا ممنونت میشم. آخه من تا حالا دو بار رفتم تو سیکل بار اول فقط یه بلاست موند که نگرفت. بار دومم که فقط دو تا فولیکول کشیدن و هنوز معلوم نیست چی بشه. می خواستم هر آزمایشی که تو این زمینه هست انجام بدم. چون واقعا سخته برام با این همه هزینه فقط یه جنین بمونه. اقلا مطمئن بشم اون هدر نره

شما که طبیعی باردار شدی باز هم انوکسا دارین؟

آره عزیزم. من هم غلظت خون دارم هم یکی از شریان های رحمیم مشکل داشت آسپرین هم باید میخوردم اما بخاطر اوضاع گوارشم دیگه دکترم به همین انوکسا اکتفا کرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم