2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خدا حفظش کنه گلم. انشالله بارداری راحتی داشته باشی.😏😊

ممنونم عزیزم 😙😙 ان شاءالله قسمت خودتون به زودی🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دقیقا همینطووره که گفتی  من اینقدددددددر مطالب میخونم و مقایسه میکنم که همش استرس دارم حتی است ...

عزیزم من پارسال با ذخیره ۱/۸، ۸ تا جنین داشتم. درسته ذخیره ام رو به پایینه اما نباید نا امید باشیم. الان که احتمالا ذخیره ام کمتر هم شده اما بایددددد ادامه بدم. تو هم نا امید نباش. ان شالله نتیجه میگیری،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهری اخه ما با خانواده شوهر توی ی ساختمونیم و شدیدا صمیمی هستیم ‌و چون مشکل اصلی از پسرشونه خوب در ...

عزیزم انشالله که نی نی دار میشی ولی خواهرشوهرت چون میدونه مشکل از شوهرته میگه بچه چیه وگرنه اگه مشکل از خودت بود خدا میدونه این حرف رو میزد یا نه البته خیلیا هم هستن که خانواده شوهرشون خیلی با شعور هستن و درک میکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

میگم دوستان ویار از کی شروع میشه؟ من ۶ هفته و ۲روزمه شدیدا به بوها حساس شدم و فقط چیزای ترش و شور دوست دارم😐 الان خیلی زود نیست برا ویار؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم من پارسال با ذخیره ۱/۸، ۸ تا جنین داشتم. درسته ذخیره ام رو به پایینه اما نباید نا امید باشیم. ...

مشکل اصلیت چی هست ؟به خاطر چی میکرو کردی؟

بااون ۸تا نتیجه نگرفتی؟

من مشکل اصلی از همسرم بود الانم ذخیرم دبدم ۱/۹۴هست یکم شوکه شدم 

نه گلم برای اندومتریوز و لکه بینی ناشی از اون دارو گیاهی خوردم  لوله عمل کردن برداشتن ، ولی دک ...

فدات شم دکترت کی بود ؟میدونی برای لوله هیدرو چه درمانی میده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببین گلم prp از پلاسمای خون خودت به رحم تزریق میکنن مثل iui چسب جنین آمپول gcsf هست که به بازو تزری ...

گلم من تو کانال یوتیوب یه دکتر خارجی دیدم که میگفت با سوزن از روی شکم تزریق میکنن پلاسما رو به تخمدان. و میگفت جای تزریق خیلی مهمه. وگرنه هیچ اثری نداره. پس پی آر پی رحم راحت تر هست انگار

مشکل اصلیت چی هست ؟به خاطر چی میکرو کردی؟ بااون ۸تا نتیجه نگرفتی؟ من مشکل اصلی از همسرم بود الانم ...

چسبندگی لوله و نیز کم بودن تحرک اسپرم

از ۸ تا جنین فقط یکیش بلاست شد و از فریز در اومد و انتقال دادم و منفی شد

عزیزم این یه متن هست که قبلا آماده نوشتم ممکنه تمام موارد شامل حال شما نشه  عزیزم این کلا لیست ...

زینب جون mthfr وpal1 انعقادی محسوب نمیشن ؟انجام این آزمایشات ضرورتی نداره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من شوهرم ۲ماه بود اندروفرتی میخورد من میخریدم ۵۰۰ هزارتومان یکماه قبل 

الان رفتم بخرم میگه یک میلیون و ششصد 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😭😭😭😭😭

وای خدای من چرا ایقد زیاد شده بخدا نداریم دیگه 

رفتم اووبست بخرم تو سایت زده یک میلیون 

خیلی ناراحتم نداریم ایقد بدیم دارو 

خواهری اخه ما با خانواده شوهر توی ی ساختمونیم و شدیدا صمیمی هستیم ‌و چون مشکل اصلی از پسرشونه خوب در ...

منم طبقه بالای خونواده شوهر بودم. هم خوبی داشت هم بدی. ولی واقعا سختمه بخوان در مورد این جور مسائل هی ازم بپرسن یا پشت سرم در این مورد حرف بزنن. نه که بدجنسی کننا. کلا به نظرم آدم تو فشار و ناراحتی قرار میگیره. چون معلوم نیس کی جواب بگیره و همینم که هی بگن حالا چیکار کردی و آخی واخی بگن هم اذیت کنندس