2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عدد ذخیرت فعلا خوبه. شوهرت تعداد و موفولوژیش خوبه ولی تحرکش باید بهتر شه. به نظرم پیش بهترین متخصصای ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی تشکر 😍😍😍

پیش دوسه دکتر رفتیم گفتن واریکوسلو عمل نه ولی یکیشون مارو ترسوند گفت داشتیم مریض که خیلی شرایطش بالاتر بوده بعد عمل ضعیف ضعیف شده 

🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی تشکر 😍😍😍 پیش دوسه دکتر رفتیم گفتن واریکوسلو عمل نه ولی یکیشو ...

آره عزیزم متاسفانه این احتمال وجود داره. شوهر من میگه معمولا ترجیح میدن واریکوسل شدید مثلا گرید سه رو عمل کنن. چون اونا توی عمل بهتر جواب میده. حالا یه مدت مکملای جدا رو بخوره ببینه چطوریه. ال کارنیتین, ال آرژنین, زینک, سلنیوم, ویتامین سی, دی, ای, امگا 3,6,9 , اینا همه خوبن. گرد نخل و عسل کوهیم گیر بیاره بخوره. سردی ها رو هم اصلا نخوره, فقط گرمی بخوره. لبنیاتم نخوره. جاش قرص کلسیم با آب فراوون در طی روز بخوره. مغزا هم فراموش نشه. این کارا رو هردوتون انجام بدین

ممنون عزیزدلم .انشالله شمام خیلی زود حاجت روا شین . شاید بنظر خیلیا مسخره بیاد که بازم میگم دو قلو ...

چرا مسخره بیاد اصلا هم اینطور نیست امیدوارم بازم خدا بزودی بهت دوقلو بده .الان فقط سعی کن حالتو خوب کنی .پاشو بیا اینوری خونه ی ما.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی تشکر 😍😍😍 پیش دوسه دکتر رفتیم گفتن واریکوسلو عمل نه ولی یکیشو ...

نمیدونم باز بستگی به نظر خودتون داره ولی من اگه به جایه شما بودم یک روزم معطل نمیکردم ومیرفتم سراغ میکرو 

نمیدونم باز بستگی به نظر خودتون داره ولی من اگه به جایه شما بودم یک روزم معطل نمیکردم ومیرفتم سراغ م ...

خیلی خیلی از میکرو میترسم خیلییییی از این طرفم شوهرم شب و روز میگه بچه باور نمیکنین بخدا تو خواببم تو فکرشم آروم قرار نداریم حالا منتظرم پریود شم برم ببینم نظر دکتر زنانم چیه خودمم نمیخوام صبر کنم احتمالا برم میکرو 

مرسی عزیزم لطف کردین😍😍😍

عزیزم خوبی؟ نگرانت بودم خیلی ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد خونریزیت قطع شد؟

ممنونم عزیزم هنوز بیمارستانم گاهی خون میاد گاهی لک

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من این ماه پریود بشم میرم برای انتقال  ولی به من از این ماه دارو داده دارم میخورم یه سباف هم د ...

دکتر به من گفت دوماه بعد پریودی بیا که این ماه دومین پریودیمه بعد پانکچر بهم دارو داده بود مصرف کردم تموم شد انشالله همه ی منتظرای نینی مامان شن تو😍😍 زودتر 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
عزیز دلم.. دلم مونده پیشت. بیا لطفا خبر خوب بده ❤️

سلام عزیزم ممنونم از محبتت فعلا هنوز لک و خون دارم با این شرایط داشتن مرخصم میکردن یعنی میومدم تا خونه بازم خونریزی میوفتادم سرتق بازی درآوردم گفتم نمیرم نگهم داشتن توکل به خدا دعام کن

سلام عزیزم بیشتر مواظب خودت باش. الان حالت چطوره. بهتری؟ همش تو فکرتم. امیدوارم زودتر شرایطت استی ...

سلام عزبزم ممنونم هنوز بیمارستانم لکه بینی و گاهی کم خون ریزی دارم توکل به خدا

خیلی خیلی از میکرو میترسم خیلییییی از این طرفم شوهرم شب و روز میگه بچه باور نمیکنین بخدا تو خواببم ت ...

اصلا ترس نداره باور کن من انقدر استرس داشتم نگو ولی باراول که نشد خودم اصرار میکردم دوباره از نو شروع کنیم شوهرم میگفت تو انقدر استرس داشتی چی شدبا اینکه من زخیرمم بالایه وهایپر میشم هر بار ولی شما زخیرتون در حدی نیست هایپر بشی

نه سمر جون نگران نباش منم همینجوری بودم فرتیل سی ام که معجزه نمیکنه من یه ماه و نیمه میخورم چن ...

مرسی گلم گفتم شاید چون چند روزه دارم فرتیل سی ام میخورم اون باعث شده خونریزیم کم بشه . در هر صورت مرسی از دلگرمیت گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..