2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
روز دوم پریودی هستم قراره شنبه برم پیش دکترم 

نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش ، خیلی سعی کن با حال خوب بری ، در حد معاینه ، یکم طولانی تر 

بعدشم خیلی راحت میای خونه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟ من فک کردم تو هیستروسکوپی خراش هم انجام میدن....

اره انجام میدن،ولی کسی نمیخوادبیهوشی بگیره،یاهیسترونمیخوادبشه تومطبم انجلم میدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه عزیزم اصلا استرس نداشته باش ، خیلی سعی کن با حال خوب بری ، در حد معاینه ، یکم طولانی تر  بع ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایت😗😗

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
خانما سلام. من پنج روز بعد پانکچرم پریود شدم و ده روز از موعد پریودمم زودتر شدم ولی خیلی خونریزیم کم ...

نه سمر جون نگران نباش منم همینجوری بودم

فرتیل سی ام که معجزه نمیکنه

من یه ماه و نیمه میخورم

چنان پریودی شدم اول ماه که سابقه نداشت تو عمرم ۶ روز خونریزی یه سره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خداروشکر عزیزم.. همش گوشه ذهنمی. انشالله زودی میگذره میری میبینیش خیالت راحت میشه     کی ...

ممنون عزیزم لطف داری بهم..من شنبه میزنگم مطب دکتر رحیمی ببینم اگه میشه دوشنبه برم مطبش برا سونو،،آخه بهم گفت هفته دیگه بیا بیمارستان سونوت کنیم اونجام خیلیییی شلوغه خسته میشم فکر کن یه صندلی هم پیدا نمیشه...

انشاالله بری اکو خیالت راحت میشه هیچی نیست عزیزم نگران نباش بسپر به خدا همونطور که بهت بخشیده همونطور هم مواظبشونه...

من اکوی قلب و ۱۸ هفته رفتم تو هم اگه بری همه چیزو برات بررسی میکنن اگه خدایی نکرده تو اکوی قلب مشکل حادی باشه معمولا مجوز ریداکت برای اون یکی و میدن ولی میگم تا نرفتی استرس داشتن بیخوده عزیزم...شنبه برو پیش دکتر رحیمی دکتره باتجربه ایه انشالله میگه چیزی نیست و نگرانیت برطرف میشه

نذر ائمه کن توکل بخدا انشالله بخیر میگذره🙏🙏

اره انجام میدن،ولی کسی نمیخوادبیهوشی بگیره،یاهیسترونمیخوادبشه تومطبم انجلم میدن

اثر خراش چقدر باقی می مونه

مثلا اگه انتقال منفی بشه. واسه انتقال بعدی باز باید خراش انجام بشه؟

سلام خانومای عزیز یه مشاوره میخواستم من آی یو آی کردم که منفی شدم ...خودم هیچ مشکلی ندارم فقط ذخیره تخمدانم چون ۱.۸۰ هست نسبت به سنم که ۲۵ هست کمه ولی شوهرم تحرک اسپرمش ۲۰ درصده تعداد ۴۰ ملیون و مورفو ۶ و واریکوسلم داره 

شما باشین میکرو میکنین یا همسرم عمل کنه شانس بارداری هست؟ 

اثر خراش چقدر باقی می مونه مثلا اگه انتقال منفی بشه. واسه انتقال بعدی باز باید خراش انجام بشه؟

دوسه ماه نهایتش فک کنم اثرخراش،اثرش ضعیف میشه ب مرورزمان

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون عزیزم بابت راهنمایت😗😗

من این ماه پریود بشم میرم برای انتقال 

ولی به من از این ماه دارو داده دارم میخورم یه سباف هم داده . منو گزاشته تو سیکل لانگ . برای منم دعا کن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام خانومای عزیز یه مشاوره میخواستم من آی یو آی کردم که منفی شدم ...خودم هیچ مشکلی ندارم فقط ذخیره ...

عدد ذخیرت فعلا خوبه. شوهرت تعداد و موفولوژیش خوبه ولی تحرکش باید بهتر شه. به نظرم پیش بهترین متخصصای اورولوژی بره و نظرشونو بپرسه و مشورت کنه. ممکنه جراحی موثر باشه ممکنه هم اثر نذاره. مکملای جدا جدا با دوز بالا هم خیلی وضعیتشو بهتر میکنه. مثلا ویتامین سی 1000 جدا, زینک جدا, سلنیوم جدا, کیوتن جدا, ..... 

سه ماه کامل باید بخوره بعد تست بده. اگر مکملم نتونست تحرکشو بهتر کنه, گزینه جراحی مهم تر میشه. و حتما سونوی بیضه و شکم و لگن هم بده. شاید یه علت داخلی داشته باشه واریکوسلش. اگر فاکتورهای آزمایشش برای آی یو آی خوب بود, دو سه بار آی یو آی کن. اگر باردار نشدی گزینه آی وی اف رو در نظر بگیر. کلا یک سال فقط توی این پروسه زمان بذار نه بیشتر. واسه اینکه با گذشت زمان بیشتر ممکنه با سرعت بیشتری ذخیرت کمتر بشه. اینا رو از روی تجربه میگم