2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم به سلامتي ايشالله مثبتي و همه چيز خيلي خوب پيش ميره با كدوم دكتر ميكرو شديد؟ تو امريكا ...

مرسی فدات شم 💕 به امید خدا

آره عزیزم بیشتر هم داشتم

ولی سه روز فریز نمیکردن ، صبر میکردن بلاست شن

اینها هم بلاست نمیشدن و  همه رو میریختن دور 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
باشه حتما میگیرم. میگم مگه آهن همون فولیک اسید نیست چون من فولیک اسید هرشب میخورم 

عزیزم آهن یه عنصره. فولیک اسید یه نوع ویتامین ب. آهن همه خانوما باید بخورن چون تو پریود خون از دست میدن و برای خون سازی لازمه. من خودم دو سه روز یه بار یه دونه میخوردم و تو آزمایش قبل عملم آهنم نرمال بود. فولیک اسید و ویتامین دی هم حیاتین. یعنی اصل و اساس بارورین. اگه نخوری اصلا قید بچه رو باید بزنی. غیر از اینم کلا زن باید تا آحر عمرش فولیک اسید و آهن و ویتامین دی رو بخوره و قطع کردنی نیست

عزیزم آهن یه عنصره. فولیک اسید یه نوع ویتامین ب. آهن همه خانوما باید بخورن چون تو پریود خون از دست م ...

باشه فقط برم داروخونه بگم آهن میخوام دوز خاصی داره یا مارک خاصی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اسفند سی و یک سالم میشه. نمیدونم والله. دکتر گفت چون بیهوشی داری چک کن. رفتم نوار قلب گرفتم گفت محض ...

عزيزم خوبه كه اين بررسي ها رو دارن انجام مي دن برات 

من خودم يه سري بررسي قبل شروع سيكل هام انجام دادم 

مامانم سرطان سينه داره 

خودم رفتم سونو سينه 

بعد مشاوره ژنتيك كه نكنه ارثي باشه با داروها عود كنه 

بعد چون به خاطر عمل مامانم قلب  درد گرفته بودم رفتم اكو قلب 

خلاصه راه طولاني در پيش سلامتي خودمون هم مهمه اين وسط هرمشكلي باشه گرفتار ميشيم

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

تومور مارکتا چیه من ندادم به منم گفتن عمل کنی دخیره ات خیلی کم میشه ولی در هرصورت به مرور زمان تخ ...

یه سری آزمایش هست که نشون میده آندومتریوز چه وضعیتی داره

نه اصلا ذخیره رو نمیخوره گلم، یکی از آزمایش ها اشتباه بوده قطعا

شما چون دو تا انتقال منفی داشتی، دیگه بهتره جنین به اندازه کافی ذخیره کنی، بعد لاپرا بشی

و چون درگیری تخمدان داری بله احتمال کاهش ذخیره هست برای همین بهتون گفتن اول پانکچر بعد لاپرا بعد انتقال 

خودمم با دکتر طرازی ویزیت شدم یه آزمایش برام نوشت نمیدونم چیه یه چندتا هم ویتامین داد https://uupl ...

@زینبی_بابا   عزیزم این آزمایش من چیه که دکتر برام نوشته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش عزیزم. نه گلم هر سوال داشتی بپرس

🙏🙏🙏🌹

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود