2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
به سلامتی گلم. منم امروز تخمک کشی شدم. از چار فولیکول فقط دوتا کشیدن. به آزمایشگاه گفتم برام هچینگ ا ...

عزیزم ذخیرتون چند بود که انقدر کم شد تخمکتون؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خراشوقبول نداره یعنی؟؟؟؟؟

بدون هیسترو قبول نمیکنه چون جلسه اول گفت هیسترو و خراش من گفتم پارسال هیسترو شدم باز نیازه خراشم دادن برام که منفی شدم گفت نه شرح هیسترو رو بیار برام که منم بردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم میتونی، یعنی این قدر درد داری؟  به نظرم با همون مصرف کلوتریمازول خوب میشی

آره زینبی دو ساعت طول میکشه ولی دردش تا مغز استخونم میره.دوبار اینطور شدم یکی پریشب یکیم چند ساعت پیش که خود بخود خوب میشه.

راستی از شنبه ویتامین د۳ میخورم نکنه از عوارض اونه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
تازه اول راهی ی زره اهنی تنت کن خودت و حسابی قوی کن هزارجور درد میاد سراغت 

خدا به دادمون برسه قبل بارداری آدم میگه فقط مثبت شم دیگه همه چی تمومه ولی بعد مثبت شدنه که باید خودتو برای هر چیزی آماده کنی

البته امیدوارم ک نیادا😁انشالله بارداری خوبی داشته باشی ولی میتوام بهت بگم طبیعیه 

قربونت 😘 توکل به خدا ان شاالله شمام نینی تونو صحیح و سالم بغل کنی ❤

آخه دلیلش چیه؟شاید کارسنگین کردی یا زیاد وایسادی...

نه عزیزم به خاطر شرایط بعد انتقالم از روز اول استراحت مطلقم میرم مطب دکترم راه طولانیه عقب ماشین میخوابم ولی باز دوبار خونریزی کردم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
کسی میدونه کمکم کنه دارم دردش غیر قابل تحمله

رویا جون سونو ساک رفتی؟

آره گلم میتونی، یعنی این قدر درد داری؟  به نظرم با همون مصرف کلوتریمازول خوب میشی

عزيزم منم اين دارو رو استفاده كردم، من لرز ميكردم، اگه ميتوني خودتو بپوشون كه اذيت نشي، يا دم دستت بزار لباس گرم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
رویا جون سونو ساک رفتی؟

آره خواهری شنبه رفتم دکتر سونو کرد هم ساک رو دید هم کیسه زرده رو خداروشکر.فقط دوبار پهلو درد گرفتم نمیدونم از چیه میگن انگار از عفونته خیلیم رعایت میکنما 

خودت چه خبر عزیزدلم ان شاءالله کی میری تو سیکل؟

عزيزم منم اين دارو رو استفاده كردم، من لرز ميكردم، اگه ميتوني خودتو بپوشون كه اذيت نشي، يا دم دستت ب ...

آره پاهام یخه انگار..باشه عزیزم ممنونم از توصیه ات فدات😘

نه عزیزم به خاطر شرایط بعد انتقالم از روز اول استراحت مطلقم میرم مطب دکترم راه طولانیه عقب ماشین میخ ...

عزیزم خوبی؟ نگرانت بودم خیلی ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد خونریزیت قطع شد؟