2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واقعا .من با اینکه با روژان مثبت شدم ولی اصلا بهش اعتماد نداشتم پیش خودم می گفتم اگه مدیکور بود یه چ ...

آرزو جون خودت خوبی نی نی مون خوبه 

بنظرت اگه من اصلا پیش دکتر نرم و یدفعه هفته ۶ برای قلبش برم اشکالی داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم بستری شدم محب یاس داوری نیومد بالاسرم اصلا😔 تهدید به سیطم خیلی دعام کن جفت نی نیا هماتو ...

عزیزم توکلت بخدا باشه انشاالله خدا خودش حفظش میکنه 

من خودم برات ی نذری میکنم خیلی جواب گرفتم  انشاالله نی نی هات سالم بمونن . 

شما هم نذر حضرت زهرا کن هر روز یس بخون 

نمیخوای بری ساک رو ببینی؟  کیسه زرد رو ببینی؟ خیلی خوبه که چرا نری؟

عزیزم خوندم مثبت شوی مبارکه انشالله اینبار بارداری خوبی رو بگذرونی و نی نی نازت رو بغل کنی

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مرسی عزیزم محبت داری💕💕💕 به امید خدا❤️ تو هم همینطور 🙏🏻 انشالله خدا دلت رو شاد کنه منم خیلی می ...

مامان سوفی جان مبارک باشه عزیزم

الان خوندم 

خیلی خوشحال شدم

ببین عزیزم من بتا اولم ۲۶ بود

بعدش شد ۲۶۷ نگران نباش مامان خانووووم

دعا کن برامون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله خدا صلاح بدونه برامون😍😍  عملش مثل پانكچره، درد اصلا نداشتم، وقتي اومدم خونه فهميدم ...

مرسی عزیزم

قبلش دستورات نداشتی؟ ب جز آزمایش کرونا، قبل عمل دیگه چ کارایی کردی؟ چون مرکز رویان میگه باید یک روز قبل از عمل بیای مرکز، چون دستورات داری. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مامان سوفی جان مبارک باشه عزیزم الان خوندم  خیلی خوشحال شدم ببین عزیزم من بتا اولم ۲۶ بود ب ...

واقعا؟ ای جانم طفلک ... روز چندم ۲۶ بود؟ بعدش بعد از چند روز ۲۶۷ شد؟

بیادت هستم عزیزم ❤️ مطمئنم بزودی باردار میشی و به سلامت هم بدنیا میاد ❤️ نگران نباش

من امروز ۷۹ بودم ببینم تا پنجشنبه چی میشه ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم خوندم مثبت شوی مبارکه انشالله اینبار بارداری خوبی رو بگذرونی و نی نی نازت رو بغل کنی

وای ماهرخ خوبی؟ دخترای نازت خوبن؟ انقدر صدات کردم تو اون تاپیک

درخواست دوستی دادم ولی نبودی

دکتر بهم  hcg داده نمیدونستم کی تست کنم که بفهمم واقعا مثبتم یا نه

دعا کن برام ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
واقعا؟ ای جانم طفلک ... روز چندم ۲۶ بود؟ بعدش بعد از چند روز ۲۶۷ شد؟ بیادت هستم عزیزم ❤️ مطمئن ...

روز دوازده جنین سه روزه۲۶بود

۴روز بعد تکرار کردم

ممنونم عزیز دلم 

انشالله

مطمئنم بتات حسابی میره بالا

پس اصلا نگران نباش

من جواب ۲۶ رو گرفتم پر نداشتم پرواز کنم مطمئن بودم مثبته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد