2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044397 بازدید | 684384 پست
سلام بچه ها از زی زی خبر دارین؟

سلام عزیزم

اره یکی از جنینا که کیسه آبش پاره بود رو رفت محب ریداکت کرد

دیروزم مرخص شد حال و خودش و اون یکی نی نی خوبه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه‌‌عزیزم‌‌من‌‌هرروزبهش‌یه‌لیوان‌آب‌نخود‌میدادم نخودبشور‌‌بعدش‌۳روز‌به‌آبش‌دست‌نزن‌وبزاریخچال‌بمونه ...

چه جالب پس نمیزاشتی بپزه اصلا آب نخود خام میدادی بهش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها از زی زی خبر دارین؟

سلام‌گلم

آره..اون‌قلی‌که‌کیسه‌آبش‌‌پاره‌شده‌‌بودروریداکت‌کرده

خودش‌ونی‌نی‌هم‌خوبن‌‌خداروشکر

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چه جالب پس نمیزاشتی بپزه اصلا آب نخود خام میدادی بهش 

آره‌عزیزم

میخام‌بازبراش‌شروع‌کنم

البته‌همسرم‌نمونش‌برا‌شروع‌میکر‌وآزمایش‌‌‌داده‌بود‌‌خوب‌بود

امابازمیخام‌بدم‌بخوره

خودمم‌‌میخام‌یه‌مدت‌گیاهی‌درمان‌کنم‌وبیخیال‌باشم

ببینم‌خداچی‌میخاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

@berenjak    

عزیزم من بعد کورتاژم که تو آذر بود همش لکه بینی داشتم یه پریود خفیف در حد دوتا پد داشتم که روز ۹ رفتم سونو گفت آندومترت خیلی نازکه 

استرادیول بخور روزی ۴ تا روز ده بیا سونو 

که نتونستم برم سونو،فایده ای هم نداشت سونو رفتنم چون حین مصرف استرادیولم لک داشتم

خلاصه داروم تموم شد یه هفته بعد یعنی ۱ بهمن پریود شدم 

انقدر وحشتناک خونریزی داشتم پنج روز با شدت زیاد 

الانم روز ۷ هستم خداروشکر خونریزیم قطع شده اما ببخش تو ترشحاتم خون قرمز روشن هست

حالا برا روز یازده تهران وقت ویزیت دارم که آندومترم رو ببینه

به نظرت ارزش داره برم؟میگم با این خونریزی خب بازم نازکه دیگه

دکتر میخواد بررسی کنه وضعیت آندومترمو بعد کورتاژ که انشالله برا انتقال کم کم آماده م کنه

تجربه ای داری؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نميدونستم تاييديه ميخواد

آره بابا اگر نداشته باشی دونه ای ۳و نیم شده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون عزیزم بستری شدم محب یاس داوری نیومد بالاسرم اصلا😔 تهدید به سیطم خیلی دعام کن جفت نی نیا هماتو ...

اخه چجوری ایجادشدهماتوم،شماکه رفته بودین سونوخوب بودهمه چی؟ایشالاکه بخیری میگذره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان من الان ۱۳ هفته هستم گفتن جفتم کمی پایینه اما عادیه؟ کسی مثل من بوده ؟ جفت کی میره ...

اره عزبزم میره بالا نگران نباش فقط استراحت داشته باش. من هفته ۱۶ جفت پایین بود اما ۱۸ هفته رفته بود بالا

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چی شده دارچین جون ؟ دکتر چی گفته ؟

گفت نوبت اورژانسی از حنطوش یا رحیمی بگیر

اینهمه وقت منشیش اجازه نداد ببرم نتیجه رو نشونش بدم. حالا میگه ۱۴ هفته ریداکت خیلی خطرناکه اون یکی هم از بین میره. برو ببین پریناتولوژیست چی میگه 😔😔😔

@berenjak     عزیزم من بعد کورتاژم که تو آذر بود همش لکه بینی داشتم یه پریود خفیف در حد ...

عزیزم متاسفانه اطلاعی ندارم، چون بعد از اینکه کورتاژ کردم تقریبا چهل روزی پریود نشدم، بعد هم آمپول پروژسترون زدم تا پریود شدم، ولی اندومترم نازک نبود، دیگه بعدش هم ال دی می خوردم و مرتب پریود می شدم، هنوز به مرحله انتقال جنین نرسیدم، به نظرم برو بررسی شو ببین چطوره وضعیت اندومترت که انشاءالله بعد با خیال راحت انتقال بدی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم  من که والا قرنطینه ام اما شوهرم میره سرکار چطوری ویزیت مجازی بشم زینبی جون بلد نی ...

عزیزم واقعا بلد نیستم با داروهات تو این شرایط چی کار باید بکنی 

ولی سامانه 4030 راهنمایی میکنن، یا برو مراکز مخصوص کرونا 

دکتر زنان هم باید یه راهی برای پاسخ به موارد اورژانس بذاره، این جوری سخته آخه 

سلام دوستان من دوم بهمن روز سیزدهم پریودم پانکچر شدم بعد امروز که روز هجدهم پریودمه پریود شدم آیا طب ...

منم زودتر شدم اولین پریودمو ودکتر گفت اشکال نداره ولی بعدی ها احتمالابا تاخیر باشه

سلام عزیزم شماها که مثبت شدید اول تبریک میگم بعد چندتا سوال داشتم دوست داشتید جواب بدید دکترتون کی ...

سلام، ممنون عزیزم. انشاالله قسمت همه ی منتظرا❤

من همدان میرم عزیزم دکترمم پیله وری هستش از اولم ایشون بودن تا الان، بار پنجم انتقالم مثبت شد😶 این سریه آخر برخلاف سریای قبل که خیلی کارا از لحاظ تغذیه و ... کردم اینبار کار خاصی نکردم فقط خراش آندومتر داشتم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...