2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست
شما روز سوم حمام رفتی؟ بعدش کی رفتی؟ کلا استراحت مطلق هستی؟ 

من روز چهارم رفتم ولی در صبحانه درست کردن و دستشویی رفتن

حمام رفتن بعد روز ۴ اشکالی نداره فقط باید زیادتو حمام نمونی و خمو راست نشی . دفعه اول لیف را خودت نزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم حتما, میخوام کمی لاغرکنم انشالله خدابخواد, جلوی این گاله شکموبگیرم خوب میشه ها

با دکتر تغذیه رژیم بگیر که بدنت ضعیف نشه دکتر پیوند بابایی دکتر رویانه سرچ کنی پیداش می کنی ببین مشاور از راه دور میده؟

خدایا شکرت
با دکتر تغذیه رژیم بگیر که بدنت ضعیف نشه دکتر پیوند بابایی دکتر رویانه سرچ کنی پیداش می کنی ببین مشا ...

میخوام باکالری شماری بامداد خمار کم کنم رژیمشون اصولیه قبلاهم کم کردم. 

اخه قبلادکتررفتم ازبس سخت میگیرن ادم نمیتونه رژیم بگیره

خانوما من روز سوم انتقالم سرما خوردم ،ب نظرتون تاثیری تو جواب داره😭😭😭خیلی ناراحتم بابت عطسه ها

نه عزیزم نگران نباش امیدت بخدا باشه

استرس بدتر از عطسه هست

من خودم تو روزای اول انتقال هم عطسه بد جور کردم و هم ۴ بار تکون و قهره کردم و از خواب پریدم بالا خداروشکر مثبت شدم

اگه بتونی دارو نخوری برای سرماخوردگی بهتره مخصوصا چرک خشک کن 

نمیدونم دمکرده پونه آویشن تو بارداری عوارض داره یا نه ولی خیلی زود سرماخوررگی را برطرف میکنه

سلام بچه ها من فردا پانکچر دارم بهم گفتن از 12شب ببعد مایعات نخورم آب هم نمیتونم بخورم؟

بسلامتی عزیزم

قبل ۱۲ آب بخور ولی بعدش معده خالی باشه بهتره

امشب یا صبح پاچی بخور 

آب و نشاسته یادت نره بخوری

اگه تعداد تخمکات زیاده بهتره سفیده تخم مرغ اب پز و دوغ شور زیاد بخوری تا رحمت آب نیاره

میخوام باکالری شماری بامداد خمار کم کنم رژیمشون اصولیه قبلاهم کم کردم.  اخه قبلادکتررفتم ازبس ...

این نرم افراره؟ ببین این دکترا چون با کار ناباروری هم آشنا هستن بهترین دستور رو میدن 

خدایا شکرت
عزیزم منم کلی عطسه کردم و ابریزش داشتم .واکنش بدنه. من هیچی قرصی نخوردم بعد از دو روز خوب شدم و خدا ...

آرزو جان شما روز چندم انتقال ازمایش دادی و بتا شما چقدر بود؟

ممنون عزیزم نه بار دومم بود کار خاصی نکردم قبل از انتقال بیشتر سعی میکردم گرمی بخورم تا سردی .دو م ...

انشالله.نه ماه کیف کنی و نی نیت سالم ب دنیابیاد وزیرسایه پدرمادرصدساله شه تو سیکل انتقال ال دی و سینافکت هم داشتی

این نرم افراره؟ ببین این دکترا چون با کار ناباروری هم آشنا هستن بهترین دستور رو میدن 

نه تاپیک بامداد خمارهست. 

والا دکترمن داشت منومیکشت باگشنگی تحمل نکردم. دعاکن چندکیلویی کم کنم تااواخر اردیبهشت

انشالله.نه ماه کیف کنی و نی نیت سالم ب دنیابیاد وزیرسایه پدرمادرصدساله شه تو سیکل انتقال ال دی و سین ...

ممنون عزیزم 

ان شاالله روزی شما و دوستان منتظر

هم ال دی داشتم هم سینا فکت 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️