2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044667 بازدید | 684402 پست
والا من مجبور شدم از اول دونر بگیرم دونرم هنوز پرید نشده منتظر پرید اونم فک کنم انتقالم بشه بعد ا ...

سلام عزیزم شما اهدایی گرفتید ؟ با اهداییی هم نگرفت و جنین‌ها تمام شد و دوباره میخواید یه دونر جدید پیدا کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زی‌زی جون خدا رو شکر که بهتری انشالا این چند ماه باقیمانده براحتی میگذره و پسر گلت رو بغل میگیری

ممنون عزیزم انشاالله...انشاالله خدا حاجت همه مارو بده به بزرگی خودش

انشاالله شمام به مراد دلت برسی عزیزم🙏

دفعه‌دوم‌که‌منفی‌شدم‌باهاش من‌رحمم‌مشکل‌داره‌..خونریزی‌پریودیم‌کمه هیستروکرد‌گفت‌چسبندگی‌داشتی‌وعف ...

عزیزم این مرحله انتخاب دکتر خیلی سخته. نمیدونم کدوم دکترها تو بحث هیسترو قوی ترن.

نزدیکی به تهران؟ اگه نزدیکی بیا تهران به نظرم

سلام دوستان جواب آزمایشم رو گرفتم پزشکم امروز نیست که ببرم نشون بدم . هموگلوبینم ۹.۴ هست که خیلی کم ...

سلام عزیزم در مورد هموگلوبین جون مینور هستی نمیتونم نظری بدم عزیزم 

قند هم فعلا با رعایت رژیم غذایی کنترل میشه بکنی نگران نباش 

زينبي جون دكترم گفت ال دي بخورم هرنوع باشه هم موردي نداره فقط ال دي باشه اما من يه مارك خوب ميخوام ب ...

والا من خودم همون ال دی ساده و ارزون رو گرفتم چون سابقه استفاده نداشتم اصلا

شما هم اگر سابقه داری ببین کدومش قبلا بهت می‌ساخت همون خوبه برات

باه بار دومم بود ، نه والا از پنجشنبه داروهامم قطع کردم ، ولی هنوز پریود نشدم ، دکتر که همون روز دوم ...

منم‌باردومم‌بود

من‌ازدیروزقطع‌کردم‌داروهامو

جنین‌داری؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم این مرحله انتخاب دکتر خیلی سخته. نمیدونم کدوم دکترها تو بحث هیسترو قوی ترن. نزدیکی به تهران؟ ...

قزوینم‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻