2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
سلام. من قرار بود این ماه انتقال بدم امروز هشتم پریودم بود رفتم دکترم میگه رحمت یه جوریه باید هیسترو ...

@زینبی_بابا   عزیزم میشه کمک کنی.. میتونم یه جای دیگه انجامش بدم؟ آخه دمترم میگه حتما باید بیمارستان خصوصی باشه هزینش خیلی زیاد میشه برام

چی بگم‌والا  الان با دکتر همسرم توی کلینیک صحبت کردم گفت همسرت سیگار یا مشروب میخوره گفتم نه م ...

دقیقا اونایی ک سیگاری و مشروبی هستن دوره ور ما همه فوری باردار شدن اصلا انگار ن انگار تازه خانمه هم سیگاری و مشروبی بود دوستمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کدوم دکتر ابن سینا این آزمایش رو براتون نوشت؟ آخه واسه همسر من فقط آز اسپرم رو نوشت دی اف آی ت ...

دکتر کاوه سلطان زاده  بود عزیزم  ما که خودمون چیزی نگفتیم خودش این ازمایش رو نوشت البته اول ازمایش اسپرم رو داد بعد که نتیجه زو دید این ازمایش رو نوشت 

ممنونم عزیزم چشم میخورم اتفاقا تو فکرشم تهیه کنم حتما فردا میرم چندتا داروخانه میگردم ببینم پیدا میک ...

عزيزم اگر سمت شرق هستيد من امشب فرتيل سي ام رو از داروخانه بزرگراه رسالت - سر ١٦ متري اول جنوبي گرفتم- داروخانه سپيدار

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم اگر سمت شرق هستيد من امشب فرتيل سي ام رو از داروخانه بزرگراه رسالت - سر ١٦ متري اول جنوبي گرفت ...

عزبزم چند خریدی؟ منم شنبه میرم تهران نوبت دکتر دارم برم ببینم داره بخرم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@زینبی_بابا   عزیزم میشه کمک کنی.. میتونم یه جای دیگه انجامش بدم؟ آخه دمترم میگه حتما باید بی ...

من بيمارستان آبان هيسترو و خراش انجام دادم تقريبا شد ٣ تومن

حالا از دولتي هم سوال كن مقايسه كن 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دکتر کاوه سلطان زاده  بود عزیزم  ما که خودمون چیزی نگفتیم خودش این ازمایش رو نوشت البته او ...

اه خب مال ما هم همین طور بود اول یه آز داد بعد که دید دوباره گفت آز بده که دی اف آی توش نبود همین سلطان زاده هم‌ بود عجیبه چرا برای ما ننوشت حالا این سری میگم بنویسه دارو چی داد برای همسرت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

٢١١ تومن فك كنم

اه خب مال ما هم همین طور بود اول یه آز داد بعد که دید دوباره گفت آز بده که دی اف آی توش نبود همین سل ...

هنوز این ازمایشو نشون دکتر ندادیم یه ازمایش خونم گرفتن ازش گفتیم جواب اونم بگیریم بعد بریم پیش دکتر موفولوژی همسرت چنده ؟

هنوز این ازمایشو نشون دکتر ندادیم یه ازمایش خونم گرفتن ازش گفتیم جواب اونم بگیریم بعد بریم پیش دکتر ...

رفتی بیا بگو چه داروهایی داد البته من سری بعدشم رفتم‌پیش آراسته. تعدادش ۳۰‌میلیون تحرک صفر موروفولوژی صفر 

آزمایش هم داد سونو هم داد خوب بود یه واریکسول خفیف داشت گفت نیاز به عمل نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من بيمارستان آبان هيسترو و خراش انجام دادم تقريبا شد ٣ تومن حالا از دولتي هم سوال كن مقايسه كن  ...

وای چقدر خوب من ماه پیش قیمت قبلی حدود ۴۰۰ خریدم

فک کنم ۳۸۰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

اگر احتمالا پيدا نكردي، زنگ بزن به ١٩٠

اسم دارو رو بگي، بهتون ميگه كدوم داروخانه داره كه بگيري

الن فيش داروخانه رو ديدم، اسمش داروخانه دكتر عطيه سادات سعادت هست

شمارش هم ٢٢٣٠٧٢٤٠

وای چقدر خوب من ماه پیش قیمت قبلی حدود ۴۰۰ خریدم فک کنم ۳۸۰

چه گروووون

چه گروووون

حالا جای دیگه زنگ زده بودم ۴۸۰ قرار بود برام بفرسته 

که دیگه تو اهواز این ۳۸۰ ای رو پیدا کردم سریع سفارش دادم دستت درد نکنه

حتما میرم