2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044735 بازدید | 684407 پست
لینکشو لطفا بفرست

https://t.me/joinchat/TBRbQ5ATx19VodDe

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چی شد ازمایش دادی؟

آره‌عزیزم‌

منفیه

بتا۱.۲۰

منفیه‌دیگه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شاا... عزیزم هرچی خدا بخواد هنوزم فکر میکنم توهم زدم دیگه هرچی شد میسپارم بخدا 

انشالا مثبتی عزیزم منتظر خبر خوشت هستیم

میگم چرا با نمونه بیوپسی میکرو نکردن پس؟ چند تا تخمک داشتی چند تا جنین شد؟ 

به من بده 

عزیزم لینک کپی کن تو تلگرامت بعد بیا گروه اگه نشد آیدیتو تو خصوصی برام بفرست 

https://t.me/joinchat/TBRbQ5ATx19VodDe

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
انشالا مثبتی عزیزم منتظر خبر خوشت هستیم میگم چرا با نمونه بیوپسی میکرو نکردن پس؟ چند تا تخمک داشتی ...

خب بیوپسی قبل از پانکچر بود فریز شده بود دیگه روز پانکچر ک نمونه داد و اسپرم بود از همونا استفاده کردن نه تا تخمک داشتم ک چهارتا جنین چهار روزه فریز کردن

امیدوارم برای هممون ختم به خیر بشه.. امروز میرم پیش دکترم. ببینم چی میشه 😔

مامان دارچین جون ختم به خیره عزیزم دوقلوهامون حالشون خوبه خوبه نگران نباش 

حالت هات هم طبیعیه خانمای باردار همه اینجورن زودرنج و دمدمی و گریه کن میشن درست مثل اخلاق زمان پریودیمون  

رفتی پیش دکترت هم به ما خبر بده

عزیزم روغن سیاهدانه واسه چی خوبه . فقط میدونم بیشتر برای ماساژ و درد خوبه

اینجور ک من از دوستان تاپیک شنیدم برای قبل از پانکچر، دونه های سیاه دونه رو میکوبن با عسل مخلوط میکنن هر روز صبح یه قاشق میخورن. و برای قبل از انتقال هم، هر شب با روغنش شکم رو ماساژ میدن و بعد با شال میبندن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻