2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام ساراجان خوبی بسلامتی انتقال دادی اره انشالله حتما به آرزوت میرسی و خبر خوش مامان شدنتو میدی بهم ...

الهی بمیرم😭😭😭😭چقد سخته موقعیتت😭😭😭😭

الهی بحق شیش ماهه امام حسین حداقل اون یه قل برات بمونه ان شاالله بحق این وقت عزیز خدا معجزه کنه برات

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزيزم ، پسر كوچولوي من امروز صبح پا به اين دنيا گذاشت ، براي همه خيلي دعا كردم ، ...

عزیزم قدم‌نو رسیده مبارک باشه. برا ما هم دعا کن مامان سبحان

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام به همه دوستان عزيزم ، پسر كوچولوي من امروز صبح پا به اين دنيا گذاشت ، براي همه خيلي دعا كردم ، ...

سلام مامان سبحان گل،قدم نو رسیده مبارک عزیزم، خدا حفظش کنه     

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستانی که از سیاه دانه استفاده میکنن، لطفا راهنمایی کنید. من امروز خریدم که روی شکمم ماساژ بدم. ریخ ...

گلم سیاه دانه آسیاب شده روغن نمیده، فقط میشه با عسل مخلوط کرد و میل کرد، اگه روغنشو میخای از عطاری بخر

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستان من یه اشتباهی کردم ماه پیش 12تادونه قرص ال دی خوردم بعد14دی پریودشدم حالادوباره دارم پریودمیشم چیکارکنم برامنظم شدن پریودم؟قرص جلوگیری نمخام.هرکسی میدونه جواب بده عزیزان

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اخه چرا اینقد به خودت استرس میدی اگه خیلی نگرانی تا بیمارستان برو برات صدای قلبشو بزارن خیالت راحت ب ...

بعد از ظهری تکون خورد الانم هی خودشو سفت میکنه اصلا نمیدونم انقباضه یا بچس یهو ی گوشه سفت میشه. الان دوتای اخرو زدم حالا خدا کنه تا فردا عادی بشه حرکتاش خودمم خسته شدم از این استرسای الکی

خداروشکر عزززم ک تکون خورد و دلت آروم گرفت دیگه اصلا نگران نباش و آب قند یا کمپوت بخور حرکتش بهتر می ...

باشه عزیزم ی سره شیرینیجات میخورم ولی محل نمیزاره هر وقت عشقش بکشه تکون میخوره

عزیزم انتقالت قبل از عیده؟

نه عزیزم دوفاستونم تمومه دارم سینال فکتو میزنم منتظر پریودم ۹ تا ۱۰ سیکلم برم برام روزهانتقالومشخص کنه بعد سنوبه امید خدا با دله پاکت برام دعا کن حدودا شاید یه ۲۰ "۲۵ روزه دیگه دقیق نمیدونم کی پری تشریف میاره