2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اوه‌چه‌خبره‌مگه.. من‌تهران‌‌خصوصی‌‌هس‌۲تومن‌دادم.. والا‌من‌آمپول‌رشدنمیدونم‌چیه‌وکی‌میدن.. استرس‌ ...

اره والا منم تعجب کردم ازاین همه هزینه. خیلیییه خدایی. 

منم نمیدونم امپول رشدچیه اماگفت میدم احتمالا. 

ممنون عزیزم چشم حتما

چته عزیزم حتما حکمتی داشته این ماه نتوانستی انتقال بدی.بذار رحمت آمادگی لازم رو داشته باشه.آب زیاد ...

یک لحظه دپرس شدم شدید اومدم گفتم الان خوبم, واقعامرسی که هستید دوستای عزیزم. دیگه چاره چیه؟ پیاده روی روچشم اینماه دیگه میکنم ولوبیاسبزم میخورم. ببخشید شما میدونی امپول هورمون رشد چیه؟؟ 

ازیه طرف خوب شد برم دکتر برای زانوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی اره خودمم دوست دارم برم خیالم راحت بشه ببینم اوضاع چطوره از ۲۳هفته سونو نرفتم .من ۲۵ ...

من آخرین سونوم آنومالی بود. بیست و یک هفته رفتم پیش دکترم گفت سونوی بعدیت بیست و هشت هفته است. وای هم خیلی بدمزه بود هم حالم رو واقعا بد کرد!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم  یعنی ممکنه هماتوم باشه ولی خون و لکه ای نبینی؟

اره یکی از دوستان تاپیک به اسم خاگستری هماتوم داشت اما اصلا لکه بینی نداشت دخترش هم سالم و سلامت به دنیا اومد. فکر کنم الان یکسالش شده.خیلی وقته نیومده تاپیک

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آره‌پس‌چی هرچه‌خداخاست‌همان‌میشود.. من‌والا‌بایدیکشنبه‌آزمایش‌بدم امااحتمالا‌شنبه‌آزبدم..تاروز۱۰‌ ...

ای جانم ایشالله حتناخوش خبرمیای وپسرت روداداش کردی رفته. نگران نباش میدونم خیلی سخته امابخداتوکل کن عزیزم هرچی خیره پیش روت بیاد. رفتی خبرم کن حتمااا. 

منم انشالله لوبیاسبزبگیرم بخورم ببینم چی میشه برام. 

ارهه خوب کردی منم اصلابی بی چک نمیزنم اصلابدم میاد ازش ازبس منفی شده حس خوبی ندارم بهش.   

خانمایی که مام پانکچر شدید امکان داره که جنین رو سه روزه فریز کنن من همش فوبیا دارم که نکنه بزارن پن ...

نه عزيزم به من گفتن يك هفته بعد بيا رفتم جنينام دو و سه روزه هستن

خداياشكرت....❤️ 
فدات شم گلم بخدا انقدر بعد از ظهری گریه کردم دیگه چشمام کور شد همش میگفتم نکنه من الکی هی میگم ماله ...

خداروشکر عزززم ک تکون خورد و دلت آروم گرفت دیگه اصلا نگران نباش و آب قند یا کمپوت بخور حرکتش بهتر میشه

اره یکی از دوستان تاپیک به اسم خاگستری هماتوم داشت اما اصلا لکه بینی نداشت دخترش هم سالم و سلامت به ...

دلارام جون یعنی میشه برا منم مشکلی پیش نیاد؟؟ 

راستی نمازمو چیکار کنم با این لکه بینی؟ که بعضی وقتا مقدارشم زیاد میشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون عزیزم.ان شاالله روزی شما و بقیه دوستان. من علائم نداشتم.الان دو روزه سر درد میگیرم همین

وااای منم علامت ندارم خداکنه از منم مثبت بشه دیگه اینبار😢

هی تو ذهنم میاد علایمی ندارم پس نگرفته

خانمایی که مام پانکچر شدید امکان داره که جنین رو سه روزه فریز کنن من همش فوبیا دارم که نکنه بزارن پن ...

عزیزم ازحالا استرس داری؟؟ از خدا بخواه بگو هروقت وقتشه انتقال بدم چه ۳ روزه و چه ۵ روزه . بگو خدایا من فقط ازت بچه سالم میخوام همشو میسپارم دست خودت. اونموقع ببین خدا برات چطور ی بچه خوب و بارداری بدون دردسر رقم میزنه

من که ببخشید بالا آوردم آزمایشمو خراب کردم دیگه دکترم گفت همون قند ناشتا کافیه، واقعا خیلی آزمایش بد ...

آخ آخ آره منم گلاب به روت خیلی تلاش کردم بالا نیارم. صبح گیر داده بودم خودم تنها برم، شانس آوردم همسرم نذاشت برد منو. بیچاره انقد تو خیابونا چرخوندم هی میگفت بالا نیاریا وگرنه مجبور میشی بازم گلوکز بخوری! سرگیجه داشتم اصلا یه وضعی. چند ساعت طول کشید تا حالم بهتر شد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخ آخ آره منم گلاب به روت خیلی تلاش کردم بالا نیارم. صبح گیر داده بودم خودم تنها برم، شانس آوردم همس ...

بازم خوبه مقاومت کردی، من کلا یه ربع تونستم😕 به دکترم پیام دادم گفت نمیخواد تکرار کنی همون ناشتا کافیه، هرچند تکرارم میکردم بازم همون بساط بود😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...