2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مثبته مهربونم چشم اگه لایق باشم دعا میکنم استرس نداشته باش خودتو سرگرم کن 

باورت نمیشه تا الان هزار بار نگاه کردم بی بی رو .این قد تو شوکم. ان شاالله عزیزم.امید به خدا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط یکبار میزنین یا در طول انتقال یا بارداری هم میزنین؟

میتونی یکبار ۴ و ۵ پریود بزنی ی بار قبل انتقال  میتونی هم دوسه ماه پشت هم ب فاصله ۲۰ روز یکماه یکی بزنی تا انتقال میتونی هم یکبار قبل انتقال بزنی ولی بعد بارداری و انتقال دیگه نیازی نیس عزیزم

بچه ها من ١٧ دي پانكچر كردم و هايپر شدم دكترم گفت ماه بعد برات انتقال ميدم يعني بعداز يك دوره پريود امروز پريود شدم بنظرتون فردا برم مطب پيشش؟ چون از شانسم روزاي زوج مطب بازه امروزم كسي مطب نيست كه بپرسم بايد چيكار كنم😢

خداياشكرت....❤️ 
آفرین ثمین جون چه خوب مردا رو شناختی 😬  هر بار از مردا میگی انگار حرفای خودمو میزنی عاشقتم یع ...

والا حقیقته.  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من ١٧ دي پانكچر كردم و هايپر شدم دكترم گفت ماه بعد برات انتقال ميدم يعني بعداز يك دوره پريود ...

سلام عزیزم. فکرکنم پریود بعدی میتونی بری برا انتقال. اگرم دکترت میگه همین ماه میشه، از روز اول تا سوم پریود وقت داری بری و داروهاتو شروع کنی

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
واژه ای که بتونم به پدر شوهرت نسبت بدم پیدا نکردم... عزیز دلم حتم داشته باش جواب دل شکسته تو رو مید ...

🤣🤣🤣🤣والا شتر اینقدر اعتماد به نفس نداره که اینا دارن

فکر کن رو تخت خوابیده دارن میبرنش اتاق عمل میگه من مشکل ندارم که .منم گفتم بابام واریکوسل داشت به تو سرایت کرده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان. منم دیروز دوتا جنین بلاست انتقال دادم. برام دعاکنید که بگیره. قرار بود یه جنین انتقال بدن چون گفته بودن کیفیت جنین ها خیلی خوبه و بسته ها یه دونه ای بود. یهو دیروز گفتن دوتا جنین انتقال میدن چون از فریز که باز کردن دیدن کیفیت متوسطه. میشه کیفیت بیاد پایین یعنی؟ و اینکه کسی بوده با کیفیت متوسط براش بگیره؟ از دیروز حالم گرفته شده😪

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
سلام عزیزم. فکرکنم پریود بعدی میتونی بری برا انتقال. اگرم دکترت میگه همین ماه میشه، از روز اول تا سو ...

سلام گلم خيلي ازت ممنونم كه جواب دادي پس ميتونم فردا برم وگرنه بايد بمونم شنبه كه دير ميشه.

خداياشكرت....❤️