2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی ، ایشالا بزنی مثبت رو نشون مادر مهربونت بدی    

الهی آمین خیلییی دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اينو متوجه شده بودم كه تو ابن سينا تو pgd تعداد زيادي از جنينها را از بين مي برن چون هر كي تعيين ...

وای مرسی که گفتی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم‌سرم ای وی ای جی،وپردنیزولون تاحالامصرف کردین؟؟

سروم ای وی ای جی زدم سریه قبل بازم اومد پایین ولی پریندزولون نه نخوردم برا انتقال ولی دکتر زرنانی گفته این سری حتما ۵ هفته قبل انتقال باید بخورم، فعلا هم ک عکس رنگیم سپتوم نشون داده باید ببرم دکتر ببینم نظرشون در مورد این چیه دیگه 

بنظر من ک بدون پی جی دی دوباره انتقال بده جنین ماژور احتمال ۲۵ درصد  هست ولی جنین مینوی ۷۵ درصد ...

دفعه اولم اینو گفتم 

گفتم خدایا من خیلی سختی کشیدم حالا جنینام رو انتقال میدم ۷۵ درصد کو ۲۵ درصد کو

خیلی امیدوار بودم 

اما خدا میدونه چی کشیدم

خیلی بده که آدم با پای خودش بلند شه بره پزشک قانونی برای بچه زنده تو شکمش مجوز سقط بگیره 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اخه درصد منفی هاش کمه کلا چون خیلی کارا میکنه حالا بار اول شاید زیاد کاری نکرده برات

آره دکتر خوبیه. ولی وقت کم داره و گاهی یه چیزهایی رو یادش میره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آخی عزیزم مامانا از خودمون بیشتر منتظرن 😇 انشالا اینبار چسبیده به دلت که با دل مامانت شاد شاد ...

آره مامانبزرگم بیچاره هرروز زنگ میزنه میگه معلوم نشد مامانم میگه نه هنوز😂😂😂

ان شاالله 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا بهت صبر بده عزیزم پس دلیل اون همه تفاوت قیمت این بود همه باید کفش اهنی بپوشن شما یه زاپاسشم با خ ...

اره عزیزم به قول شوهرم هیچ گرونی بی علت نیست

خیلی به کارشون مطمئنن و تینکه همش میگن به ما اعتماد کنید

چاره چیه

توکل به خدا

منفی شدم گلم

انشالله طبیعی باردار بشی.

ببخشید شما درمورد بخش ناباروری بیمارستان میلاد چیزی نشنیدید؟

دکتر هتاو تهرانی چی؟من اینسری دکترمو عوض کردم احتمالا برم میلاد با بهشتی براهمین میپرسم

یا رب العالمین