2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جونم واقعا زود میگذره دعا کن زایمانم خوب باشه زردیم نداشته باشه

عزیزم شما چیزی نمونده زایمان کنی😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من جنین هام گاندی هستن میخوام به این سینا انتقالشون بدم ... دوبار انتقال منفی داشتم. 

میشه بگید کدوم دکتر ابن سینا خیلی خوبه و دقیق؟؟

خواهشا هرکس تجربه رفتن به این سینا رو داره بگه ..ممنونم🙏🙏🙏

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
پنج روزه

منم شوهرم رفته ۴ تا بیبی چک خریده☺️😂

پس منم از روز ۸ یه روز درمیون میزنم ببینم چی میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شوهرم چون آزواسپرمه اون ازمایشاتا نداره گفتم نمونه با سرنگ از بیضه گرفتن دکتر صالحی گفت اسپرم هایی ک ...

ببین عزیزم مثلا توی شرایط ما، روز پانکچر مرد یک بار نمونه عادی میده اگه خوب نبود تسه میشه.. حالا بنظرم وقتی رفتی ارولوژ بپرس اگه نمونه fna همسرم روز پانکچر خوب نباشه. باید چیکار کرد؟ آیا اون روز جور دیگه از همسرم نمونه نمیگیرید؟

یه مقاله از دکتر نصر و عباسی دیدم. اینو نوشته بود که برای مردهایی ک مورد آزمایش قرار دادن:

در صورت عدم وجود اسپرماتوزوئيد بالغ در نمونه FNA بيوپسي دو طرفه باز بيضه براي بدست آوردن اسپرم انجام گرديد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
موفق باشی ناباروری داری؟

ممنون عزیزم، همچنین،تنبلی تخمدان که دارم ولی چون زوج مینوریم برای تعیین سلامت جنین میخام pgd انجام بدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بحققققق حضرت زهرا خدا به دل شکسته مادرت رحم کنه  بحق امام زمان دلش روز مادر با خبر بارداری شما ...

الهیییی آمین ممنون گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین عزیزم مثلا توی شرایط ما، روز پانکچر مرد یک بار نمونه عادی میده اگه خوب نبود تسه میشه.. حالا بنظ ...

اره براماهم‌گفتن ممکنه نیاز به جراحی بشه پول بیشتر همراهتون باشه ناشتاهم باشه نمونه که با سرنگ گرفتن‌گفتن لازم نیس جراحی بشه.ولی خود دکتر چیزی نگفت پذیرش مرکز گفتن.

یا رب العالمین
من آخه امروز مامانم بیبی چک خرید آورد بگردم الهی دلش کوچیکه☺️☺️☺️ گفتم روز شیش الان نشون نمیده گفت ...

آخی عزیزم مامانا از خودمون بیشتر منتظرن 😇

انشالا اینبار چسبیده به دلت که با دل مامانت شاد شاد میشه گلم

من آخه امروز مامانم بیبی چک خرید آورد بگردم الهی دلش کوچیکه☺️☺️☺️ گفتم روز شیش الان نشون نمیده گفت ...

الهی ، ایشالا بزنی مثبت رو نشون مادر مهربونت بدی   

عزیزم مرکز امید هم انجام میدن قیمتهاشون هم خوبه فکر کنم کمتر از مام هست جنین شناسش هم دکتر سعیدی ...

ممنونم عزیزم زنگ میزنم میپرسم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم شوهرم رفته ۴ تا بیبی چک خریده☺️😂 پس منم از روز ۸ یه روز درمیون میزنم ببینم چی میشه

منم عاشق بیبی چکمم ، 😁😁 ایشالا مثبت میشی ذوق میکنی میزنی😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍