2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سی میلیون و نهصد بود فکر کنم، آره همه رو درخواست دادم انجام بدن، میگم اگه برای مسیر مشکلی نداری می ت ...

چرا اینقد زیاد؟پی جی دی همون تعیین جنسیته!؟ب من گفتن هزینه تعیین جنسیت تو ابن سینا سه تومن اضافتر از ای وی افه... اگه اینقد باشه انجام نمیتونم بدم😥😥 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه ایشالله. ایشالله خودتم هرجا رفتی با هر دکتری که انتخاب کردی بهترین برات ر ...

انشالله برای هممون 🙏

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مباركتون باشه انشالله به زودي خبر مثبت شدن را بهمون بديد  چه خوب كه بلاست شدن جنين هاتون چون گ ...

مرسی عزیزم انشالله ❤️❤️❤️

نه نگرفتم

بیشتر جنینها رو ۳ روزه فریز کردند و چند تا رو گذاشتند بلاست بشه که بازم چند تا از بین رفتند و روز چهارم گفتند بیا انتقال خدا رو شکر

فکر میکنم شاید تعریف مراکز تو ایران از بلاست با تعریف خارج ایران از بلاست فرق داره! چرا اونجا حتما ۵ روز میشه و گاهی حتی ۶ روز بعد میگن بلاست اما اینها روز ۴ گفتند بلاست شده

تا حالا نشنیده بودم جنینی ۴ روزه بلاست بشه

شاید هم دیدن من هی میگم بلاست همینجوری یه چیزی گفتند که گیر ندم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
با پول مواد که واریز کردی کلا شد ۳۱ میلیون؟ هزینه های ابن سینام تقریبا اینجوریه برا ۱۵ تا جنین همی ...

آره کلا گفتن انقدر میشه، اگه می تونی همین ابن سینا انجام بده مناسبت تر برات میفته

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چرا اینقد زیاد؟پی جی دی همون تعیین جنسیته!؟ب من گفتن هزینه تعیین جنسیت تو ابن سینا سه تومن اضافتر از ...

مرکزی که میرم خصوصیه برای همین زیاد میشه، آره pgd برای تعیین جنسیت هم بکار میره، اگه جنین داری ازشون برای pgd بپرس دقیق چقدر برات در میاد، ابن سینا هم مرکز خصوصیه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم نگران نشو خب نمیتونی زودتر از دکترت وقت بگیری ؟ مگه ان تی چندبود؟ اینجور مواقع فک کنم میفرستن ...

شنبه قرار شد برم که فقط نتیجه رو نشونش بدم و نظر بده. منشی وقت نداد

NT نرماله. سایز و ضربان قلب یکی رو گفت مشکوکه

عزیزم اصلا نگران نباش حرف این سونوگرافی رو هم گوش نده  یبار مامانم سونو سینه داد جای دقیق و مع ...

بله عزیزم درست میگی. الان دو روزه همه دارن بهم دلداری میدن که انشالله چیزی نیست و برای خیلی ها از این نگرانی ها بوده. امیدوارم خیر باشه..

راستی هر دو تا فسقل هم با احتمالا بالای 90 گفت دخترن  

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم همون که دکترت تغییر داده رو انجام بده، اثر prp خوبه تو مثبت شدن داروها ...

سلام زینبی جون 

ممنون عزیزم خدا خیرت بده دلم قرص شد ادامه بدم با همین روند 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم. بله متاسفانه ان تی خیلی نگرانم کرد. گفت یکیش هم خیلی کوچیکتره هم ضربان قلبش بالاست. هم ...

دارچین جون سنشون که بهم نزدیکه یعنی دو روز فرقشونه طفلک کجاش خیلی کوچیکتره😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم واقعا؟  میدونم این جمله سونوگرافیست همیشه تو ذهنم میمونه و من تک تک لحظه های بارداری و ب ...

حتما پیش حنطوش زاده برو برای بارداری های پرخطر هست ببین نظرش چیه . با حرف یه پزشک تصمیم نگیر . من مطمئنم هردوتا صحیح و سالمن و میان تو بغلت