2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045058 بازدید | 684424 پست
دوستان یه سوال دارم‌ لطفا هرکی اطلاع داره جواب بده خیلی سردرگمم  داروهای انتقالمو گرفتم به دکت ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم همون که دکترت تغییر داده رو انجام بده، اثر prp خوبه تو مثبت شدن

داروهای ضد انعقادی هم بعد از انتقال اگر شروع کنی، مشکلی پیش نمیاد، پس نگران اون قضیه نباش

حتی بعد از مثبت شدن میتونی اونها رو شروع کنی 

برو جلو گلم توکل به خدا 

سلام خانما توروخدا کمک میخوام من اف اس اچم رو به بالاس و ال اچ مم همینطور .. 1ساله چک کردم داره میره بالا با ذخیره 3/2 که خداروشکر خوبه نمیدونم چرا بالا میرن ؟ در حالیکه اف اس اچ بالا میگن مال ذخیره کم هاست..اف اس اچ م پارسال حدود 10 بود شده 15

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا؟  میدونم این جمله سونوگرافیست همیشه تو ذهنم میمونه و من تک تک لحظه های بارداری و ب ...

عزیزم اصلا نگران نباش حرف این سونوگرافی رو هم گوش نده 

یبار مامانم سونو سینه داد جای دقیق و معروفی هم بود دکتر باتجربه سونوگرافیسته کلی گفت وای غده داری حتما پیگیری کنید تا دیر نشده خطرناکه و اینا ما هم کلی گریه زاری کردیم با کلی ترس رفتیم دکتر! گفت اینا با شرایط مادر شما طبیعیه و هیچ مشکلی نداره! گفت اصلا برای چی حرف اون رو گوش کردین اگر اون متخصص هست پس ما چه کاره ایم! اگر اینجوری بود همه سونوگرافیست ها باید نسخه هم مینوشتن لازم نبود جواب سونو رو ببرید دکتر! 

خلاصه اعتماد نکردیم چند تا دکتر بردیم همونو گفتن

شما هم تا وقتی پیش دکتر خودت نرفتی خودتو و نینیاتو اذیت نکن 

ماها ivf ها همه شرایطمون خاصه معمولی که نیستیم

عزیزم مال منم دقیقا همینه. جلوی quality (کیفیت) تعداد سلول های جنینت رو نوشته. هشت تا تخمک داشتی که ...

اینو دیدم شک کردم چیه خود دکتر نصرهم که رفتم‌ اینو نگفت فقط تعداد تخمک و جنین را گفت 

یا رب العالمین
اینو دیدم شک کردم چیه خود دکتر نصرهم که رفتم‌ اینو نگفت فقط تعداد تخمک و جنین را گفت 

گیسو پیش نصر میری ؟ خودش ویزیتت کرده؟اخه بخاطر کرونا میگن دیگه نمیاد 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

سلام خانمای گل، یه سوال داشتم

من تقریبا یک ساله توی اقدامم. مشکل تنبلی تخمدان دارم.

قرص پروژسترون و استروژن و متفورمین و اوابوست و لتروزولم مصرف کردم و بازم نشد که نشد...دیگه نمیدونم باید چیکارکنم.

به نظرتون بااین اوصاف *ای وی اف* چقدر جواب گوئه ؟

آیا ضرر و عوارضی داره برای من یا بعدا برای بچه؟چه عوارضی؟

نازنین جون من خودم خواستم واقعا میترسیدم فیلم بردار گفت اون لحظه به دنیا اومدن خیلی قشنگه بی حسی بگی ...

منم ازاتاق عمل میترسم حتی  واسه جراحی دندونم میدیدم دکتر گان پوشیده بدنم بیحس میشد ولی خب یه ۴باری رفتم اتاق عمل ..ازاین میترسم بیحسی بگیرم اونارو ببینم بیهوش شم 😕😕😕😕😕

تجربه ماژور هم داشتی پس دردمون مشترکه بخدا نمیکشم دیگه  امروز به سرم زد که برم بدون pgd بازم ...

بنظر من ک بدون پی جی دی دوباره انتقال بده جنین ماژور احتمال ۲۵ درصد  هست ولی جنین مینوی ۷۵ درصد نیمه پر لیوان رو ببین عزیزم چون هزینه ها واقعا بالاست نزدیک ۷۰ میلیون ب حرف اسونه  واقعا خدا بزرگه بنظرم ی بار دیکه امتحان کن

سلام عزیزم. بله متاسفانه ان تی خیلی نگرانم کرد. گفت یکیش هم خیلی کوچیکتره هم ضربان قلبش بالاست. هم ...

عزیزم نگران نشو خب نمیتونی زودتر از دکترت وقت بگیری ؟ مگه ان تی چندبود؟ اینجور مواقع فک کنم میفرستن پیش متخصص ژنتیک یا پریناتوروژی 

چرا عزیزم خوبه. اگه شما برگ جنین مشتاقت رو ببینی جلوی کیفیت، نوشته cell (سلول) ولی مال گیسوجان نوشته ...

دکتر نصر گفت اسپرم مشکل داره که جنیناتون ضعیفه یباردیگه انجام بدین اگه نشد اهدایی بگیرید چندتامکمل هم داد ولی صالحی گفت اسپرمهای شما خوبه فقط میکروباید تکرار بشه تا نتیجه بده. اون داروهاراهم گفت باهم نخور تداخل ایجاد نکنه فقط ویتامین دی و اسپریژن گفت بخوره.آدم نمیدونه به حرف کدوم اعتماد کنه

یا رب العالمین