2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اینا عوارض داروهاست تا وقتی پروژسترون میزنی پریود نمیشی.نگران نباش تو رو خدا.تو که به بقیه روحیه مید ...

مدونی خیلی سخته نشون بدی قوی هستی اما نباشی من خیلی خودمو باختم اصلا امید ندارم اما بازم سپردم بخدا ایشاا... معجزه بکنه واسه من و شماها دوستای گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیش دکترم میرم فوق تخصص نازایی ه اونجا میره اونجا هم کلینیک ناباروری هست ، کلا از مراکز خوشم نمیا ...

اگه همسرتون پيش دكتر اورولوژيست نرفتن، حتما برن كه معاينه بشن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدات شم ممنونم مهربون ...الحمدلله خوبم....یعنی بدون نسخه از داروخانه گرفتی؟مشکلی ایجاد نمیکنه سرخودو ...

عزیزم اخه غذاهایی که ما میخوریم که همه ویتامینا رو نداره. اره خودم گرفتم. یکماه، یکماه و نیم قبل بارداری هفته ای یه دونه میزدم تقریباً پنج شش تا زدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حداقل صبر کن تا روز یازده دوازده عزیزم اما بازم بهش اعتماد نکن تا روز شونزده

منم امروز وارد سيكل شدم و اولين آمپولامو زدم، انشاالله همه حاجت روا ميشيم🌸🌸 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم خودتو نباز! هم شما هم دوستمون soosanam هرکس مثبت شده دل درد و کمر درد و ترشح هم داشته کلا عل ...

ایشاا... عزیزم منکه با حرفاتون امیدوار شدم حداقلش میگم اگه هم منفی شدم بازم خیلی خوشبختم ک چند روز حنینام مهمونم بودن

مرسي از جوابت 🌹🌹 انوكسا رو تو شكم وقت دكترم فرداست متاسفانه دكتر عارفي الان نيست و دكتر جايگزين گ ...

عزیزم معمولا عارفی آنوکسا رو تحت هیچ شرایطی قطع نمیکنه آنوکسا رو ادامه بده و استراحت مطلق باش

به دکتر ایمیل بزن یا از طریق اینستا ببین چی میگه

ممنونم عزیزم. اتفاقا میخواستم ازت آدرس بگیرم اگه لازم شد.  عدد ان تی هر دو زیر ۱.۸ بود. نوشته ...

عزیزم من اصلا اطلاعی ندارم اما خب شاید اون قل بازیگوشمون دیرتر لانه گزینی کرده باشه توروخدا با این چیزا بخودتو اون طفل معصومای توی شکمت استرس نده

چهارتا واریوپپتیل یدونه سینافکت گلم اچ سی جی هم نداده که انگار اینا همون کارو میکنه 

عزیزم نگران نباش بعضی دکترا کلا آمپول اچ سی جی نمیدن روش دکترا با هم فرق میکنه پس نگران نباش

راستی سمر جون قبل از پانکچر تقویتی و مکمل چیا خوردین؟؟

مررررسي زينب جون  من مشكل انعقادي دارم انوكسا ٦٠٠٠ميزنم پس نزنم فعلا مشكلي ايجاد نشه با توجه ب ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم یه آمپول و یه شیاف دیگه به داروهات اضافه کن و آنوکسا رو هم حتما ادامه بده و آسپرین قطع کن اگه داری و استراحت مطلق کن عزیزم این معمولا روش دکتر عارفی هست

به عارفی هم ایمیل بزن حتما

بچه ها يك سوال من روز ١٢ انتقال جنين هستم  قرص استراديول ، فوليك ، اسپرين ، يك امپول رقيق كنن ...

من شنیدم تکرر ادرار نشونه بارداریه ایشالا علایم مامان شدنته