2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم.

ممنونم عزیزم ،همچنین شما و همه دوستان منتظر 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چه دعای قشنگی،انشاءالله گلم، زوج مینور هستیم، انشاءالله همه منتظرا به زودی مادر شن.

تجربه ماژور هم داشتی

پس دردمون مشترکه

بخدا نمیکشم دیگه 

امروز به سرم زد که برم بدون pgd بازم انتقال بدم شاید خدا اینبار خواست و سالم بودن

اما میترسم دوباره اون کابووس تکرار بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم فردا میرم‌میخرمش اگه بشه خودم بزنم که خیلی خوبه مرسی که گفتی گلم

خواهش‌میکنم‌گلم

زیرجلدیا‌خیلی‌راحتن

همشون‌ده‌دقیقه‌مونده‌به‌۱۰‌آماده‌‌میکنی‌‌وبه‌ترتیب‌میزنی

من‌‌پروژسترون‌هم‌که‌عضلانی‌هس‌خودم‌باآرامش‌میزنم

اصلاجاش‌دردنمیکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بخدا دارم دیوونه میشم بین زمین و آسمون معلقم نمیتونم تصمیم بگیرم  شما راهنماییم کن من ۲۲ تا ج ...

عزیزم چقدر زیاده هزینه ها  والا اگه من جات بودم دیگه پانکچر نمی کردم، همون جنینا رو می دادم pgd کنند، مرکز مام که اینجا تعریفشو خیلی می کنند فکر نمی کنم تو ذوب فریز از بین برن، اونا کارشونو بلدن، بسپرشون دست خدا و اگه می تونی همینا رو بده برای pgd خدا حافظشون هست عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چقدر واریز کردی واسه مواد؟ همه ۱۶ تا رو میخوای انجام بدی؟ هزینه های اونجا چقدره؟

سی میلیون و نهصد بود فکر کنم، آره همه رو درخواست دادم انجام بدن، میگم اگه برای مسیر مشکلی نداری می تونی بیا شیراز انجام بده، مرکز رستمی هم کارشون خوبه، به نظرم سی میلیون باز کمتره برای pgd نسبت به مام.

عزیزم یعنی میخوای این ی جنین را انتقال ندی آخه هزینه انتقال ک چیزی نمیشه شما بیشتر هزینه ها را دادید

نه عزیزم انتقال ندادمش تو گاندی فریزه اخه من ب یه دونه دلخوش نیستم بعد دکترمم جیزی نگفت که بیا همین سه دونه رو انتقال بدم برات حالا میخوام برم ابن سینا یه بارم اونجا پانکچر بشم  توکل بخدا

شماکه تخمکات مشکل نداشت پس براچی میخورید؟لازمه؟

آره عزیزم میخوردم. دو بسته کپسول اووابوست خوردم. مکمل هست و برای کیفیت تخمک خوبه. الان اووابوست تو بازار نیست میتونی پودر اینوفولیک بخری ک قیمت یک بسته سی تایی حدود صد و چهل هزار تومن هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
تجربه ماژور هم داشتی پس دردمون مشترکه بخدا نمیکشم دیگه  امروز به سرم زد که برم بدون pgd بازم ...

ای خواهر   آره تجربه تلخی داشتم، بعد از یکسال روبه راه شدم، هرگز اینکارو نکن، به ریسکش نمیرزه.

سی میلیون و نهصد بود فکر کنم، آره همه رو درخواست دادم انجام بدن، میگم اگه برای مسیر مشکلی نداری می ت ...

وای چقدر خوب

من بخوام ۱۶ تا رو انجام بدم ۸۵ میلیون باید بدم

خدایی چقدر خوب

خیلی دوره 

نمیتونم بیام اونجا

خدایی چقدر بی انصافن 

از درد مردمم پول درمیارن

مگه میشه تو یه کشور انقدر اختلاف قیمت باشه بین دوتا شهر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای خواهر    آره تجربه تلخی داشتم، بعد از یکسال روبه راه شدم، هرگز اینکارو نکن، به ریسکش ن ...

اره منم دیگه جونی برام نمونده

تحمل ندارم دوباره خدای نکرد تکرار بشه

منم‌عزیزم دردپریودی‌دارم روزهشتم‌..امروز۲۸‌پربودیم‌هس خیلی‌ناراحتم یعنی‌اینبارم‌نشد‌خدایاااا😭😭 ...

ایشاا... ک مثبت شدی عزیزم من یهو خیلی ناراحت شدم چون عین دردای پریودم بود خیلیا گفتن قبل از مثبت شدن درد پریودی داشتن من چون جنینام ضعیفه یکم ناامیدم

سی میلیون و نهصد بود فکر کنم، آره همه رو درخواست دادم انجام بدن، میگم اگه برای مسیر مشکلی نداری می ت ...

با پول مواد که واریز کردی کلا شد ۳۱ میلیون؟

هزینه های ابن سینام تقریبا اینجوریه

برا ۱۵ تا جنین همین قدر میشه با پول مواد ۳۸ تومن