2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عددهای NT هر دو زیر ۱.۸ بود که نوشت نرمال. مشکل اختلاف سایز CRL دو قل و ضربان قلب یکی از قل‌ها ...

خوب واضح هست که یکی دیرتر لانه گزینی کرده . ببین سال اولی که من شروع کردم به آی وی اف یکی با من بود که تو مرکز با هم آشنا شدیم اون دفعه اول مثبت شد و دوقلو . یادمه اونم یکی از قل ها مشکل داشت که حتی دکتر طرازی گفت ریداکت ولی قبول نکرد و رفت پیش  دکتر حنطوش زاده و گفت اصلا نیازی نیست . خداروشکر الان بچه هاش سه سال و خوردی ان . اون مشکل قلبی هم رفع شد . بهت حق میدم نگران بشی ولی اصلا حرف سونولوژیست پر از ابهام بود . ضربان قلبش مگه چند بود ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما ‌پیش عارفی میری؟ من ک یک بار رفتم اخلاقش خیلی خوب بود ولی گفت جنین هاتو انتقال نمیدم چون ک ...

دفعه اول پیشش رفتم برای میکرو که منفی شد. اخلاقش متغیره کلا.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام زینب جان  ببخشید وسط حرف شما اومدم ولی معمولا دکترا میگن واریو پپتیل انتخاب اخرتون باشه ا ...

سلام عزیزم، نه بابا 😳 😳 😳 اینا همه اسامی تجاری داروی تریپتورلین هستن😉😉😉😉

این دوستمون نگران بود چرا hcg ندادن

برای بعضی ها، خصوصا اونها که احتمال هایپری دارن واریوپپتیل= یا دکاپپتیل = دیفرلین میدن 

زینب جون بالاخره دلو زدم به دریا پرسیدم از دکترم خدا خیرش بده راحتم کرد گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد نگرا ...

خب عزیزم تو همون درمانگاه یکی رو خودت بزن، یکی رو بده پرستار بزنه 

البته من به همه توصیه می‌کنم به همسران گرامی هر جور شده آموزش بدین بزنن😁😁😁😁

اهان پس پیشش منفی شدی چرا مشکلتون چی بود

مشکل شدیدی نداشتم. یک سال و خورده ای اقدام داشتم نشد. بخاطر سنم رفتم میکرو

برای من هم گفت فریز می کنم. البته واسه من بخاطر شک به آندومتریوزم بود. گفت اگر آندومتریوز باشم باید ...

ااا برای منو گفته بود بستگی به پانکچرت داره که فرش بشه یا فریز گفت تعداد فولیکولها بالا باشه فریز انتقال میدیم که رحم استراحت کنه حالا نمیدونم برای من چی بشه دعام کن توروخدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
آزاد سازی آمپول اچ سی جی یا اوویترل  میدن سینافکت یا سوپرفکت یا دیفرلین یا میکرورلین  یا و ...

ولی از دکترم‌پرسیدم گفت همینا برای آزادسازیه تاکیدم کرد که سرساعت بزنمشون. نمیدونم دیگه والا ... مرسی که جواب دادی گلم ممنونم دیگه توکل بخدا

ااا برای منو گفته بود بستگی به پانکچرت داره که فرش بشه یا فریز گفت تعداد فولیکولها بالا باشه فریز ان ...

ایشالله کلی تخمک با کیفیت و خوب داری. اصلا بد به دلت راه نده. دلم روشنه این دفعه حتما نتیجه می گیری عزیزم

شما چرا میخواستی بری پیش زرنانی؟؟ 

من چون یسری فاکتورهای ایمنیم مشکل داشت. دکتر علیرضایی گفت فاکتورهای مهمی نی ولی من باز گفتم یه ویزیت هم پیش ایمولوژی برم خیالم راحت شه

چه مکملی بهت معرفی کردن اسم سه تا رو بگو؟ 

اوبوست فرتیل اید اینوفولیک ولی گفت از نظر من اصلا لازم نی اعتقادی بهشون نداشت و میگفت کار خاصی نمیکنن

ببین گلم آنا جون هم مثل شما مشکل انعقادی داشت ولی دو ماه براش قطع کردن یکی دیگه از دوستان هم اخیرا ...

مرسي از راهنماييهات زينب جون پس اينجوري خيالم راحتر شد كه گفتي من امشب آنوكسا نميزنم تا فردا هم برم مطب ان شاءالله حواسش باشه درست راهنماييم كنه دكتر جايگزين

بازم ازت ممنونم زينبي جون🌹🌹🌹

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ