2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر، اینجا کسی هست که با وجود کیست آندومتریوز آی وی اف کرده باشه و مثبت شده باشه؟ دکترم بهم گفت که چون بچه نداری و کیستت ۴ سانته لاپارا نشو فعلا، یعنی با وجود کیست احتمال داره مثبت شه انتقالم؟

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟
ممنونم كه جواب دادي 🙏🙏🙏🌹 خيلي نگرانم حجم خونريزيم زياده ميبينم اكثر كسايي كه مشكل هماتوم دارن ه ...

عزیزم انوکسا رو قطع کن ولی اگه گروه خون شما منفیه  و همسرت مثبت روگام باید بزنی حتما فردا صبح ب مطب زنان مراجعه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمن که گفت دستور دکتر ایمولوژی هم رفتی برام بیار که خیالت راحت باشه لابد مثلا اگه قرصی چیزی بده اینا ...

برای من هم گفت فریز می کنم. البته واسه من بخاطر شک به آندومتریوزم بود. گفت اگر آندومتریوز باشم باید جنین فریز بشه و بعد رحم رو دستکاری کنن تا احیانا رحم دچار التهاب نشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم. بله متاسفانه ان تی خیلی نگرانم کرد. گفت یکیش هم خیلی کوچیکتره هم ضربان قلبش بالاست. هم ...

مگه چقد ضربان  قلبش بالا بود؟ اندازه اش ک خوبه سن بارداری ک خیلی ب هم‌نزدیکه 

پس آزاد سازی تخمک چی؟ سینافکته؟ چون من اچ سی جی ندارم

آزاد سازی آمپول اچ سی جی یا اوویترل  میدن سینافکت یا سوپرفکت یا دیفرلین یا میکرورلین  یا واریوپپتیل یا دکاپپپتیل  اینا واسه مهار تخمک گذاری هست فداتشم

جنینام ۳ روزه بودن و روز ۱۷ انتقال دادم ، پس کی بیبی بزنم    

حداقل‌روز۱۲‌یا۱۳‌یا۱۴‌‌بزن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مررررسي زينب جون  من مشكل انعقادي دارم انوكسا ٦٠٠٠ميزنم پس نزنم فعلا مشكلي ايجاد نشه با توجه ب ...

ببین گلم آنا جون هم مثل شما مشکل انعقادی داشت ولی دو ماه براش قطع کردن

یکی دیگه از دوستان هم اخیرا مشابه شما بود، انوکسا رو یک روز درمیان کردن براش 

اینو مطمئنم نباید هر روز بزنی

من لکه بینی داشتم، دکترم یک شیاف داد و دو تا آمپول پروژسترون، بیشتر نیاز نیست، همین هم خیییییلی هست

اگر گروه خونی منفی داری باید رگام بزنی

پرلوتون برای هفته 12 به بعد هست عزیزم 

چون خون ریزی فعال داری فعالیتت رو کم کن ولی همش خوابیده نباش، هر نیم ساعت، هر یک ساعت بلند شو چرخ بزن تو خونه

ممنونم عزیزم  ایشالا همه چی به خوبی پیش بره برات.  راستش من یکم مشکل تصمیم گیری دارم ! 😁 ...

عزیزم شما ‌پیش عارفی میری؟ من ک یک بار رفتم اخلاقش خیلی خوب بود ولی گفت جنین هاتو انتقال نمیدم چون کیفیتش ab هست باید بیای پیش خودم ‌پانکچر شی

سلام‌زینبی‌جون ببخش‌بازمزاحم‌شدم من‌‌روز۸انتقالم..امروز۲۸‌پریودیم‌هست روز۲۰‌پرییودی‌انتقال‌داشتم. ...

سلام عزیزم به سلامتی 

نه ربطی نداره به زمان پریودی، داروها هم عالی هستن و نیازی نیست بیشتر بشن