2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم . ببخشید که من جواب میدم . فقططططط استراحت کن و برای دستشویی از جات بلند شو . حتی غذا رو ...

ممنونم كه جواب دادي 🙏🙏🙏🌹

خيلي نگرانم حجم خونريزيم زياده ميبينم اكثر كسايي كه مشكل هماتوم دارن هونريزيشون كمه يا در خد لكه 

اما من از ظهر كه خونريزي كردم دو تا پد كاملا هيس شد و حالا پد سوم رو گذاشتم 😭😭😭 

يعني اين حجم خونريزي طبيعيه ؟ و امكان دفع شدن و خرب شدنش هست ؟ 

من مشكل انعقاد خون دارم به خاطر همين ٦٠٠٠ميزنم ، امروز رفتم بيمارستان تا اورژانسي سنو شم ولي يادم رفت كه دو ارتباط با انومسا بپرسم دكتر هم چيزي نگفت يعني بزنم انوكسا رو قطع نكنم موقتي حتي امشب ؟ تا اينكه فردا برم مطب دكتر؟

آ اس آ رو از اول سيكل قطع كرده بود فعلا نميخورم كلا 

خيلي ناراحتم به خاطر حجم خونريزيم ميترسم😭😭😭

الان من خونم منفيه شما ميدوني  آمپول رگام بايد بزنم ؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام دوستان من روز ۵ انتقال جنین بلاستم اول یبوست نداشتم از دیشب یبوست شدم.چی کار کنم؟

یکی از دوستام میگفت خاکشیر خوبه.ضرر نداره؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گندم جان ممنون ميشم تجربت رو به من بگي  من دارم ديونه ميشم من با ميكرو باردار شدم و امروز ...

عزیزم استراحت مطلق باید داشته باشی اصلا کاری نکن اگه آ اس آ میخوری باید قطع بشه آنوکیا هم فک میکنم باید قطع بشه با دکترت مشورت کن

سلام سمین جان خوبی عزیزم من امروز ششمین روز پریودم بود رفتم دکتر تو سونو نگاه کرد  گفت دوباره م ...

عزیزم یعنی میخوای این ی جنین را انتقال ندی آخه هزینه انتقال ک چیزی نمیشه شما بیشتر هزینه ها را دادید

عزیزم استراحت مطلق باید داشته باشی اصلا کاری نکن اگه آ اس آ میخوری باید قطع بشه آنوکیا هم فک میکنم ب ...

مرسي از جوابت 🌹🌹

انوكسا رو تو شكم وقت دكترم فرداست متاسفانه دكتر عارفي الان نيست و دكتر جايگزين گذاشته نميدونم امشب آنوكسا بزنم يانه😢

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ممنونم كه جواب دادي 🙏🙏🙏🌹 خيلي نگرانم حجم خونريزيم زياده ميبينم اكثر كسايي كه مشكل هماتوم دارن ه ...

حتما حتما با پزشکت مشورت کن چون من با نظر پزشکم قطع کردم تازه اونم هفته ۱۱ . طوری خونریزی میکردم که تو زمان پریودی اینجوری نبودم خیلی بیشتر از اون و هر دفعه تا مرز سکته میرفتم . استراحت خیلی مهمه

بله تهرانم، دکترم نیست اصلا نمیشه پیداش کرد، کلا جوابگو هم نیستن. الان از مامای مرکز پرسیدم گفت کنس ...

حالا‌فردااول‌صبح‌برومرکز

شایدآزمایش‌اشتباه‌شده‌باشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان من روز ۵ انتقال جنین بلاستم اول یبوست نداشتم از دیشب یبوست شدم.چی کار کنم؟ یکی از دوستا ...

دویاسه‌تاپرتقال‌بخور‌

چندخیاروکیوی‌بخورحله

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
حتما حتما با پزشکت مشورت کن چون من با نظر پزشکم قطع کردم تازه اونم هفته ۱۱ . طوری خونریزی میکردم که ...

اااالهي كه خدا حاجت دلت رو برآورده كنه ، 

فردا وقت دكتر دارم و متاسفانه عارفي نيست و پزشك جايگزين گذاشته پس امشب انوكسا رو ميزنم تا فردا برم ببينم چي ميگه

منم الان به خاطر خونريزي زيادم واقعا ميترسم توكل به خدا محتاجم به دعاهاتون

ممنونم كه جواب دادي 🙏🙏🙏🌹 خيلي نگرانم حجم خونريزيم زياده ميبينم اكثر كسايي كه مشكل هماتوم دارن ه ...

عزیزم داری میگی هماتوم پس نگران هیچی نباش خیلیا بودن با خونریزی و لخته زیاد الانم نی نیهاشون بدنیا اومدن خداروشکر پس نگران نباش خونریزی توی آی وی آ

اف معمولا شایع هست

عزیزم داری میگی هماتوم پس نگران هیچی نباش خیلیا بودن با خونریزی و لخته زیاد الانم نی نیهاشون بدنیا ا ...

الهي كه خدا از دهنت بشنوه و ني ني منم برام بمونه😢 زير دلم يكم درد ميكنه و اين خونريزي واقعا آدمو ناراحت ميكنه من حتي لكه بيني هم نداشتم يكدفعه خونريزي شد😭 

مرسي از دلگرمي و قوت قلبت الهي كه خدا حاجت دل شما رو هم بده

دوستان من هفته پیش تخمک کشی شدم، ۲۲ تا تخمک داشتم، بماند تا الان که پنج روز گذشته هنوز از دل درد نمی ...

سلام عزیزم چرا روحیه ت را باختی خداروشکر ک چندتا نی نی دارید برای انتقال اشکالی نداره یکیشو بلاستوسیت کنی احتمالا ماه بعد باید برید برای انتقال اصلا روحیتو نباز مطمئن باش ک حتما جواب میگیرید و سال دیگه نی نیای خوشکلت تو بغلتند

سلام خانوما من امروز ۹انتقالم،ترشح ندارم،فقط زیر دلم منقبض و سفته،ماهیچه شکمم میکشه انگار,هرچی میگذر ...

منم این علائم را دارم ولی نه درحد انقباض درحد درد پریودی ولی حس میکنم ک انشاالله میخوام جواب بگیرم... میشه بگید شما چندتا تخمک و جنین داشتید وآیا اسپرم شوهرتون ضعیف بوده یانه