2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم من داشتم جلوی ازاد شدن تخمک رو میگیره تا روز پانکچر ازاد نشن

پس آزادسازی چی مگه قبل پانکچر نباید امپول آزادسازی بدن؟ اینا آزادسازی نیستن یعنی؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من شنبه پیش انتقال دادم ، الان به شدت سردرد دارم ، از دیشب سردرد و چشم درد دارم ، اینا معمولا ...

عزیزم به این علائم ها توجه نکن همش بخاطر داروها و آمپولاس ایشالله که مامان شدی نگران نباش بعدم بخاطر پروژسترون به این زودیا پریود نمیاد که خیالت راحت مامانی.

سلام خانما کسی تا حالا برای پانکچر آمپول واریوپپتیل داشته؟ دکترم فک کنم اینو بحای اچ سی حی بهم داده آخه اصلا آمپول اچ سی جی برام ننوشتن ولی چهارتا واریوپپتیل و یدونه سینافکت نوشتن که دو روز قبل پانکچر بزنم کسی تجربشو داره میدونه این آمپول چی هست؟

@زینبی_بابا

زینب جون شما میدونین کارایی آمپول واریوپپنیل برای چیه؟

انشالله که خدا کمکمون کنه. عجیبه کلا دارو روی همسرت اثر منفی میذاره اگه دی اف آی بالا باشه بازم میشه ...

ایشالا....

کلا باید پایین باشه احتمال نگرفتن و اینا یا سقط فککنم خیلی میره بالا وقتی بالا باشه اما بعضی جاها هم هستن فککنم مثل رویان اما مطمئن نیستم مثلا اعتقاد به دی اف ای ندارن!

ایشالا.... کلا باید پایین باشه احتمال نگرفتن و اینا یا سقط فککنم خیلی میره بالا وقتی بالا باشه اما ...

ای وای حالا استرس اینم گرفتم پس خدا به دادم برسه که صد در صد اینم بالاس حتما اینسری میگم براش انجام بدن این دکترا واقعا نمیدونم چه طور دکتر شدن باید خودمون بهشون بگیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من دفعه قبل ک سر دخترم با آی وی اف باردار شدم بخاطر اینکه آزمایش ANA بالا بود برام پردنیزولون ...

اوکی‌عزیزم

من‌آخه‌آزمایش‌ندادم

پناه‌برخدا‌ببینیم‌چی‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام لیانا جان بخیههات جذبی بود یا کشیدنی؟بیهوشی کامل بودی؟ تا چند روز درد داشتی؟کارهات میتونی خودت ...

سلام عزیز دلم 

من بیهوشی کامل بودم بخیه ها هم جذبی بود سوند هم نداشتم چند ساعت بعد عمل به کمک پرستار از روی تخت بلند شدم راه رفتم فقط بعد عمل تو اتاق دو تا شیاف واسم گذاشتن دیگه کلا اومدم خونه حتی شیافم استفاده نکردم چون درد نداشتم  من چون هیچ تجربه ای نداشتم کلا از همون روز اول رفتم خونه مامانم ولی من راحت راه میرفتم هیچ مشکلی نداشتم کارای خودمو راحت انجام میدادم فقط کار سنگین نکردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نمیدونم چی بگم بخدا.دیروز چند بار قفسه سینه ام درد میکرد رفتم دکتر نوار قلب گرفتم خدا رو شکر چیزی نب ...

عزیزم من ته دلم  حس میکنم که شما مثبتی😍😍 به امیدخدا ازمایشت مثبت میشه ودلت شادمیشه 

سلام عزیز دلم  من بیهوشی کامل بودم بخیه ها هم جذبی بود سوند هم نداشتم چند ساعت بعد عمل به کمک ...

شماخودت خواستی بیهوشی کامل بگیری من سری قبل بیهوشی کامل  بودم این سری دوس دارم بی حسی باشه زایمانم ..

اره عزیزم حالا ایشالادم زایمان دوباره تحقیق میکنم ازدوستان 😃😃😃قبل ازعید میرم بیمارستانارو ببینم&n ...

انشاالله عزیزم 🤩

انشاالله به موقع و سالم زایمان کنی 💜💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اصلا نگران نباش. هیچ ربطی نداره ❤️

دعا کن برام عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نمیدونم چی بگم بخدا.دیروز چند بار قفسه سینه ام درد میکرد رفتم دکتر نوار قلب گرفتم خدا رو شکر چیزی نب ...

ناامیدنباش‌دوست‌خوبم

انشالله‌چیزی‌نمونده‌به‌آزمایش

انشالله‌مثبت‌میشی‌ونتیجه‌سختی‌هاتومیبینی

آره‌واللا‌داروها‌‌خیلی‌عوارض‌دارن

خداخودش‌کمکمون‌کنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻