2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045133 بازدید | 684429 پست
وای چه عالی چقدر خوشحال شدمم ذوق مرگ شدم  دیگه کی گفت بیا برای سونو؟  امپول آزادسازی بهت ...

وای مرسی عزیزم محبت داری خدا کنه خوب باشه. دیگه سونو نمیرم گفت این امپولامو تا دوشنبه ادامه بدم برای سه شنبه پنج تا امپول جدید نوشت اسماشون رو نمیدونم ولی یکیش سینافکت بود بعد چهارشنبه هیچ امپولی ندارم و پنجشنبه هم به امید خدا مستقیم میرم عمل دیگه. دعام کن توروخدا تعداد تخمکای بالغم بالا باشه ایشالله بزودی خودتم بهترین تخمکارو داشته باشی و جنینای خوب بشنو مامان بشی بزودی

در اندک من تویی فراوان یارب..

اونایی که انتقال مثبت داشتن خواهشا جواب بدین

روز انتقال جنین ترشح سفید کم ازتون خارج نشد؟

من بعد سه ساعت که رفتم دشویی ترشح سفید دیدن یعنی خدای نکرده جنین بود. چون دیگه ندیدم

یه صلوات مهمونم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همه اینا خوبه من تو چند وقت استفاده کردم راضی بودم 

سلام لیانا جان بخیههات جذبی بود یا کشیدنی؟بیهوشی کامل بودی؟ تا چند روز درد داشتی؟کارهات میتونی خودت انجام بدهی اخه من قبلی ببخشید دستشویی  هم نمیتونستم بدون کمک برم 

اونایی که انتقال مثبت داشتن خواهشا جواب بدین روز انتقال جنین ترشح سفید کم ازتون خارج نشد؟ من بعد س ...

گلم فک میکنم اون شیافه که بعد انتقال تو خود بیمارستان برات گذاشتنه براهمه خود دکتر بعد جا دادن جنین یه شیاف میزارن 

در اندک من تویی فراوان یارب..
خوب به دستور دکترت گوش کن دلیل داشته شاید که گفته ۱۰ روززمصرف کنی

چششششششم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من انگشترمم دستم نمیره یعنی تا آخر نمیره ها وگرنه میره😊 نمک فقط نمک داخل غذاست دیگه سر سفره نمیریز ...

برای من همون حلقه ای که میندازم هنوزتنگ نشده ...کلا کم‌نمک بخوریم بهتره ولی مزه نمیده که  🤨رومبل بشین ولی پاهاتو بذار رومیزعسلی یا اون سمت مبل بذار اصلا آویزون نگه ندار 

اره همون یه بسته کافیه سایز یک بگیر واسه همون اوایل  پیامبران رو یکی از دوستام تعریفشو میکرد ب ...

اره عزیزم حالا ایشالادم زایمان دوباره تحقیق میکنم ازدوستان 😃😃😃قبل ازعید میرم بیمارستانارو ببینم 

آره .دقیقا مثل ال دی عمل میکنه واقعا دیگه حال خوردنش نیست 

سلام دوستان عزیزمنم تازه وارد نی نی سایت شدم امروز روز ۶ انتقالم هست میخواستم بدونم کسانیکه قبلا میکرو انجام دادند و جواب گرفتند چه علائمی داشتند

سلام خانما کمکم کنین من دوشنبه صبح پانکچر دارم همه داروها و آمپولارو زدم امرو تست حلقی کرونا دادم. ...

سلام عزیزم نگران نباش من هفته پیش پرسیدم ک اگه تست کرونا مثبت بشه چی میشه گفتند پانکچر را انجام میدیم انتقال را میزاریم برای وقتی ک تست کروناتون منفی شد

سلام دوستان عزیزمنم تازه وارد نی نی سایت شدم امروز روز ۶ انتقالم هست میخواستم بدونم کسانیکه قبلا میک ...

دوستان کسی نیست کمکم کنه و بگه ک چه علائمی باید داشته باشیم 

سلام

بچه ها من امروز روز ۱۱ انتقالمه 

اصلا هیچ علائمی ندارم 

هر روز که میگذره ناامید تر میشم .۵ شنبه باید آز بدم.جرات بی بی چک زدن هم ندارم 😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انشالله یعنی‌میشه من‌‌امروز۷انتقالم‌..هرروزیکی‌یادوبارترشح‌دارم نزدیک‌پریودیم‌هس..قبلنا‌نزدیک‌پری ...

عزیزم من دفعه قبل ک سر دخترم با آی وی اف باردار شدم بخاطر اینکه آزمایش ANA بالا بود برام پردنیزولون دادند چون سیستم ایمنی م بالا بود بخاطر همین بهم دادند ولی ایندفعه گفتم اگه میشه بهم ندید و بهم ندادند

سلام لی لا حونم خوبی ایشالله؟نینیمون چطوره؟گلم دکتر نصر به مه نوروبین  میده یا خودت پیشنهاد داد ...

سلام فدااات عزیزم. شما خوبی؟ نه من خودم گرفتم هفته ای یکی قبل بارداری میزدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم