2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684429 پست

@bopo    

@مامان_ماهک10    

@لی_لا1    

@nazaniin74

@faribakhanoomi    

بچه ها شما هم ورم کردین یا نه هنوز؟ من جدیدا پاهام ورم کرده البته زیاد نیست ولی قشنگ مشخصه کنار قوزک پام

هرروز فشارمو چک میکنم معمولا ده یا 11 هستش، آزمایشمم قراره شوهرم امروز بگیره نمیدونم دفع پروتئین دارم یا نه😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جون من کسری بودم کل هزینه زایمانم شد ۹/۵۰۰ هزینه فیلم هم جدا شد ۷۰۰ اگه اشتباه نکنم  دو ...

خوبی عزیزم؟ دختر نازت خوبه؟😍😍😍

لیانا جون شما بیمارستان خصوصی برای سزارین اختیاری اینقدر دادی؟

آخه منم میخوام خصوصی برم چون دکترم اونجاست(همدان) بعد میگن حداقل 13-14 تومنه هزینش😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@bopo     @مامان_ماهک10     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribak ...

سلام نه عزیزم من فشارم 8و9هست .ورم نکردم 

شکمت بزرگ شده؟من شکمم انداره این توپای پلاستیکی هست انگار همونقد جلو اومده .

تکوناش چطوریه شده حس کنی خیلی پایین بزنه که فک‌کنی تو واژنته؟

@bopo       

@مامان_ماهک10      

@لی_لا1    

@nazaniin۷۴    

سلام دوستان خوبید در چ حالید 

من چند وقته ضربه های نینیو رو پایین شکمم حس میکنم حس میکنم تو واژنم میزنه شما چی؟البته تکونای محکمش بالای نافه ولی ضربه های ضعیفش اون پایینه چرا؟

@زینبی_بابا   عزیزم میشه بگیدچرا اینطوریم ؟!

سلام دوستای گلم عزاداریاتون قبول

دوستان لطفا تو این شب عزیز بین دعا هاتون منو فراموش نکنید

روز ۴ انتقالم لطفا با دلای پاکتون واسه مادر شدنم دعا کنید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه استرس داری ببر بزار تو ماشین بالا نبر به خاطر آلودگی میگم فقط دو دست لباس به نظرم لازمه  ل ...

باشه میزارم تو ماشین اتاقت خصوصی بود ؟ ۱۰ تومن میشه دیگه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

اره منم خیلی پاهام ورم داره ولی چون فشارم خوبه دکتر گفت اشکال نداره منم فشارم ۱۰ رو ۷ یا ۱۱رو ۷ 

دکترت گفت حتنا از بدی ؟

سلام عزیزم خوبی، راستش من انقد کهیر و سوزش معده و سنگ کلیه اذیتم میکنه به ورم توجه نکردم. البته چند روز پیش خواهرم منو دید گفت پف کردی، خودم اما متوجه نشدم. من فقط نگران تکونای نی نی هستم یه روزایی قشنگ شیطنت میکنه اما یه وقتایی انقد آروم هست و تکونای ریز میخوره نگران میشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران وزن دوران بارداریت هستی که زانوت فشار بیاره ؟ تا قبل انتقال برو فیزیوتراپی با نظر ارتوپد البته ...

وزنم که الانم بالاس فقط دیگه موندم پله های خونم رو چیکار کنم؟ دوشنبه میام تبریز, بنظرت قبلش مشهدبرم ویزیت دکتر؟؟ چی بخورم؟ 

@bopo        @مامان_ماهک10       @لی_لا1   &nbs ...

منم دقیقا همین شکلیم. یه روزایی هم ضربه های محکم نداره فقط تکونای ریز. این نگرانم میکنه. دوباره یه روز محکم ضربه میزنه. زیر شکم هم لرزش و تکونای ضعیف. محکم هارو بالای ناف حس میکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزدلم مرسی خوبیم توخوبی میخونم عزیزم خیلی به فکرتم حتی اسم نوشتم واسه چله یاسین بعد که برگه ر ...

سلام وای اره یادمه ازسال پیش چله یاسین گرفته بودی, قربون دل مهربونت بشم خدا انشالله هرچی میخوای بهت بده کلی خوشحالم کردی مرسی بیادمی عزیزدل. وای ایشالله دیگه اسم منم خط بزنی, میگم انشالله کی زایمانته؟ خیلی گلی دوست دارم دوست خوبم.       

لطف داری منم یهویی تصمیم گرفتم بعدعمل مادرم مثبت شم کلا روحیه اونم فرق میکنه

نازنین جون من کسری بودم کل هزینه زایمانم شد ۹/۵۰۰ هزینه فیلم هم جدا شد ۷۰۰ اگه اشتباه نکنم  دو ...

اره منم برای سوختگیش سودا کرم گرفتم پیشگیریم ۱۲۳ ماستلاشامپو سرم خواستم بی بی کوکول بگیرم‌گفت تاریخ نداره hipگرفتم کرم بدنم ماستلا سر دخترمم ماستلا و کیو وی می گرفتم عالی بود