2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
رویا جون مبارکت باشه عزیزم .خیلی خوشحال شدم 

ممنونم ثمین جونم فدات شم عزیزدلم بخدا برای تو خیلی دعا کردم ان شاالله به حق باب الحوائج حضرت علی اصغر خیلی زود بیای و خبر مثبت شدنتو بدی کلی ذوق کنیم برات فکر کنم اون روز تاپیک منفجر میشه از خوشحالی عزیزدلم 😍😍❤❤🤲🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
به سلامتی عزیزم ،پس چرا اینقدر زود آزمایش دادی ؟به ما گفته بودن روز ۱۷ آز بدیم،با توجه به سه روزه بو ...

آره عزیزم منم قرار بود شنبه که روز ۱۵ امه آزمایش بدم دلم طاقت نیاورد زود دادم🙈

ان شاالله عزیزم🤲 ان شاالله که شمام خیلی زود بیای اینجا و بگی مامان شدی😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مبارک انشاالله بارداری خوبی داشته باشی..میشه بگی داروهات چیا بود؟دفعه چندم انتقالت بوده؟

سلام گلم خیلی ممنون عزیزم شما بارداری؟ اگه آره که ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت اگه نه که ان شاءالله خیلی زود خبر مامان شدنتو بگی گلم

من دفعه اولم بود که الحمدلله مثبت شدم ادامه شو هم سپردم باز دست خدا

داروهامم حدود یه ماه قبل انتقال پردنیزولون میخوردم روزی ۲ تا البته من آزمایش ایمنی و انعقادی نداده بودم ولی دکتر من روتینشه این داروهارو به همه مریضاش میده بعد چون قبل انتقال یکم کم خونی داشتم ۵ روز مونده به انتقالم دکتر بهم نوروبیون داد بزنم بعدم که تو سیکل انتقالم استرادیول و امگا۳ و ویتامین ای و یدوفولیک و متفورمین و آسپرین و مولتی پریناتال داشتم و از سه روز مونده به انتقال روزی دوتا آمپول پروژسترون و یه دونه انوکسا هم داشتم ولی بعد انتقال بجای آمپول پروژسترون شیاف داشتم روزی ۲تا و دوفاستون روزی ۲تا مکمل هارو هم که ادامه دادم به اضافه ی انوکسا هر شب. ببخش عزیزم اگه طولانی شد.

تبسم جان آزمایش کی میدی گلم؟  خیلی سخته ولی توروخدا امیدتو از دست نده عزیزم خدا کمک کنه

عزیزم امروز بخاطر شوهرم آزمایش دادم بتا صفر ... چقدر این لحظه ها سخت میگذره چقدر غم روی دلم هست ... دیگه آنقدر خدا پسم زده دلم نمیخواد بگم خدایا آرومم کن ... فقط دوست دارم همه چی تموم شه همین 😭😭😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خدارو هزار مرتبه شکر بهت تبریک میگم عزیزم ایشالا بارداریت به سلامت بگذره

فداتشم دوست خوبم ممنون ان شاالله که بارداری شمام به سلامتی و خوشی طی بشه و پسر گلتونو صحیح و سالم بغل بگیرین.

میگم عزیزم دکتر بهم گفته یه هفته بعد از مثبت شدن برم شما کی رفتین؟ ساک حاملگی کی معلوم میشه؟

ممنونم شادن جون خدا گل پسرتو صحیح و سالم بیاره بغلتون انشاالله❤❤

قربونت عزیزم💕💕💕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منم همین بودم . اول از همه با پزشکت صحبت کن . پزشکت کیه ؟ منم با قطع کامل انوکسا خونریزی و لکه ...

مگه شما مشکل انعقادی داری؟ آخه انوکسای منو فکر کنم هفته 16 بود دکتر قطع کرد دیگه ام نگفت بزنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای قربونت برم قربون اون دل مهربونت من الان ازخوشی واست لبریزم اصلا ذوق زده شدم ,انشالله خداکنه, خدا ...

آره گلم شنبه باید تکرار کنم 

خدانکنه عزیزم فدای دلت شما خیلی بهم لطف داری شرمنده ام میکنی ان شاالله که جشن مثبت شدن و مامان شدن خودت خانومی😍😍❤❤❤ 

عزیزم امروز بخاطر شوهرم آزمایش دادم بتا صفر ... چقدر این لحظه ها سخت میگذره چقدر غم روی دلم هست ... ...

عزیزم اینقد نا امید نباش ۹۰ درصد بچه های تایپیک این لحظه رو دیدن و طعم تلخش رو چشیدن ولی بعد از مدتی دوباره خدا بهشون توانایی داده که تلاش کنن و تلاش کنن و به خواسته شون برسن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم امروز بخاطر شوهرم آزمایش دادم بتا صفر ... چقدر این لحظه ها سخت میگذره چقدر غم روی دلم هست ... ...

غصه نخور گلم بالاخره تو هم یه روز مامان میشی واین روزهای سخت میگذره 

میدونم الان حالت خیلی گرفتست اما قطعا خدا حواسش بهت هست 

تبسم جان چند سال اقدامی؟مشکلتون چیه؟بازم جنین داری؟چندبار پانکچرشدی

بونت برم.میدونم خیلی سخته منم بارها تجربه اش کردم.تلخه و سخت.میگذرن این روزها.روزای قشنگ و شاد مادر شدن همه ما میرسه فقط اینکه قرعه کی به ناممون بیفته. همکارم آنقدر تلاش کرد نشد آخر رفت از پرورشگاه یک دختر آورد آوا 6 سالش بود خدا یه پسر تو سن بالا بهش داد.دخترخاله همکارم 10 سال تو این مطبا بود که با آی وی اف صاحب پسر شد به یک سال نکشیده خدا طبیعی بهش دوقلو داد و دو سال بعد صاحب یه دختر شد الان 4 تا بچه داره.باورت میشه .زندگی لعنتی همینه.مدام غافلگیرت می کنه .قربونت برم،   الهی تا چند روزه آینده غم دلت کمتر بشه و دوباره رو به راه بشی عزیزم

فداتشم دوست خوبم ممنون ان شاالله که بارداری شمام به سلامتی و خوشی طی بشه و پسر گلتونو صحیح و سالم بغ ...

ممنونم عزیز دلم منم یک هفته بعد آزمایش مثبت رفتم دقیق 22انتقالم بود برا سنو ساک رفتم دوهفته بعد از اونم برا سنو قلب رفتم 

متاسفم عزیزم ،کاملا درکت میکنم ،منم هر روز که از آزمایشم میگذره غمم بیشتر میشه ،مثل این که اون موقع گرم بودم و چیزی متوجه نمیشدم 😢😢

شما چندمین انتقالت بود ؟باز هم جنین داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم یه دختر دارم و تلاشام برا تنها نبودن این خانم کوچولوهه همش      

خداحفظش‌کنه‌براتون

دخترتون‌چند‌سالش؟

انشالله‌‌‌برا‌دخملی‌‌داداش‌یاآبجی‌توراه‌هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻