2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شادن جون در کل روزی ده تا خرما که واسه الانم فکر کنم زیاده. اما اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه یه ...

آره گلم، اصلا و ابدا زردی نوزاد به تغذیه مادر ربطی نداره

حتما پست دکتر ظریفی در مورد زردی رو ببینین گلم

چون خطر تهدید جون کودک و حتی مادر با توصیه های به اصطلاح سنتی هست

سلام خانما من تو دوره پانکچر هستم الان روز ششم که امپولای پانکچر زدم سوالم اینه من درد تخمدان دارم گ ...

خب خداروشکر حس میکنم این درد یعنی داروها دارن کارشون خوب انجام میدن و انشاءالله کلی تخمک داری. 

دفعه قبل چند تا تخمک چند تا جنین داشتی؟ من که اوندفعه هیچ دردی حس نکردم تخمک زیاد نداشتم 5تا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من تو دوره پانکچر هستم الان روز ششم که امپولای پانکچر زدم سوالم اینه من درد تخمدان دارم گ ...

منم اینجوری بودممم طبیعیه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آره گلم، اصلا و ابدا زردی نوزاد به تغذیه مادر ربطی نداره حتما پست دکتر ظریفی در مورد زردی رو ببینین ...

زینب جون سلام 

عزیزم پروژسترون ضخامت اندومتر و زیاد میکنه ؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چي بگم  آخرين باري كه خون ريزي كردم سونوگرافي كردم بهم گفت دور جنين خون ريزي كرده  از&nb ...

عزیزم اون هماتوم هست گلم نترس مامان گل

فعلا انوکسا نزن تا وضعیتت استیبل بشه 

آنا جون هم مثل شما بود، الان دخترش خانمی شده واسه خودش

سلام @زینبی_بابا     زینب جون نمیدونم منو یادتونه یا نه مهر ماه انتقال داشتم مثبت شد ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین کاش احتمال عفونت و چسبندگی جفت رو بررسی کنن

واقعا متاسفم که لحظات دردناکی رو پشت سر گذاشتی، ان شاء الله دوباره تکرار نشه

اگر انوکسا یا آسپرين داری قطع کن 

نه گلم باعث جلوگیری از ریزش آندومتر میشه

مرسی عزیزم

خب خداروشکر حس میکنم این درد یعنی داروها دارن کارشون خوب انجام میدن و انشاءالله کلی تخمک داری.  ...

سه تا تخمک داشتم دفعه قبل یدونه جنین خدا کنه اینجوری که میگی باشه و اتفاقهای خوبی اون تو در حال افتادن باشه خخخخ

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانومهایی که  ابن سینا پانکجر شدن ب نظرتون دکتر طرازی خوبه  یا پاکروش و اگه بخوام برم ...

والله عزیزم همون ابن سینا خودش برو چون همه ی کاراتو انجام میدن ازمایشها و هرچیزی که لازم باشه من که خیلی راضی بودم ازش

سه تا تخمک داشتم دفعه قبل یدونه جنین خدا کنه اینجوری که میگی باشه و اتفاقهای خوبی اون تو در حال افتا ...

مطمینم همینطوره فقط استرس نداشته باش تو این دوران اگه تونستی روزی بیست دقیقه پیاده روی کن آب فراوان بخور اگه میتونی روز ده تا لیوان بخور من میخوام ایندفعه که برم تو سیکل اين دو تا کار بکنم

هزینه میکرو در کلینیک ابن سینا چند تومن میشه کلا میشه بیاید بگید اگه تجربشو دارید. دکتر آراسته بهمون ...

چی هفت تومن عزیزم من تو ابن سینا با تعیین جنسیت ۲۷ غیر از انتقال حالا ۹ تومنش برایه تعیین جنسیت بود ولی من صفر تا صدشو یادداشت کردم انتقالشم گفته تا سه تومن