2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم امروز بخاطر شوهرم آزمایش دادم بتا صفر ... چقدر این لحظه ها سخت میگذره چقدر غم روی دلم هست ... ...

کاملا درکت میکنم شاید هیچکس مثل من درکت نکنه ولی چاره ای جز توکل برخدا و سر تسلیم فرود آوردن نداریم صبور باش خواهر ‌.بلاخره ی روزی ماهم مادر میشیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون انتقال دوم اره جنین دارم ولی دیگه حوصله این رفت و آمد و اعصاب خوردی رو ندارم 

خدارو شکر که جنین داری عزیزم ۵۰ درصد ماجرا حله ، میمونه رفت و آمد که نمیدونم منظورت بین شهر محل اقامتت و بیمارستان محل انتقاله یا هر دو تو یه شهرن ، اونم مدتی استراحت میکنی نفسی تازه میکنی و اینبار حتما موفق میشی اینجا اکثر طعم تست منفی رو چشیدیم و درکت میکنیم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امروز بخاطر شوهرم آزمایش دادم بتا صفر ... چقدر این لحظه ها سخت میگذره چقدر غم روی دلم هست ... ...

عزیزدلم ان شاا... خدادلتو آروم کنه میدونم خیلی سخته ببین من چی کشیدم ک امیدوار شدم و سقط شد امیدتو از دست نده انشاا... دفعه بعددوقلو باردار میشی تلافی ایندفعه

خدارو شکر که جنین داری عزیزم ۵۰ درصد ماجرا حله ، میمونه رفت و آمد که نمیدونم منظورت بین شهر محل اقام ...

بزرگترین مشکلم اینه جنین هام تهرانه هستن خودم کرمانشاه ... هربار واسه ویزیت باید بیام تهران و برگردم هزینه صدبرابر میشه ..دیگه توان رفت و آمدم ندارم یعنی دیگه بریدم ...

یه بار به مرکزمون گفتم جنینهامو بیارم کرمانشاه گفتن ممکنه از بین برن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزدلم ان شاا... خدادلتو آروم کنه میدونم خیلی سخته ببین من چی کشیدم ک امیدوار شدم و سقط شد امیدتو ا ...

امیدوارم بزودی دلت شاد بشه خیلی سخته میدونم ... هیچی بدتر از این نیست بعد از شادی عزادار بشی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم منم همین بودم . اول از همه با پزشکت صحبت کن . پزشکت کیه ؟ منم با قطع کامل انوکسا خونریزی و لکه ...

عزيزم خيلي ممنونم كه گفتي 

دكترم طرازي هست 

شنبه به مطبش زنگ مي زنم 

بازم متشكرم

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام

@زینبی_بابا    

زینب جون نمیدونم منو یادتونه یا نه

مهر ماه انتقال داشتم مثبت شد که یه روزخونریزی کردم شما گفتی چیزی نیست الحمدالله به خیر گذشت الان هجده هفته ام

هر شب شیاف داشتم هیچ لکی هم نداشتم

دیشب قبل خواب یهو خیس شدم خونریزی شدید کردم

رفتم بیمارستان قلبش میزد آمپول و سرم زدن اومدم خونه

امروز هم سونو دادم گفت سالمه

ولی خونریزیم با اینکه دیشب و امروز هر بار دو تا پروژسترون زدم کم نمیشه

جفتم پوستریور بود دکترم تعجب کرد چرا خونریزی میکنم وقتی نه جفت پایینه نه هماتوم دارم

شما تجربه ای نداری؟ فعلاکه خوابیدم گاهی پهلو به پهلو میشم خون ازم میره😭