2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم.به نظرم زیاد به بتا توجه نکن دوستم دوقلو بود بتاش ۱۰۰بود.البته فک کنم مال شما تک قلو باشه ...

ان شاالله که هر چی خیره برامون پیش بیاد گلم ممنونم که بهم روحیه دادی😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامممم عزیزم چطوری خوبی؟ چیشدجریان انتقالت؟ کی میری بسلامتی؟  من که یهویی تصمیم گرفتم انتقال ...

سلام گلم بسلامتی 

من هنوز پری نشدم برم

هروقت رفتم حتما بهت خبر میدم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلامممم عزیزم چطوری خوبی؟ چیشدجریان انتقالت؟ کی میری بسلامتی؟  من که یهویی تصمیم گرفتم انتقال ...

فقط استرادیول دادن بهت؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
مرسی گلم این دفعه با ذنوبی گرفتم اگه خوشم نیومد تغییرش میدم 

انشالله که خیره برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خوب هستید من خواهرم ۶ روزه انتقال جنین بلاست دادهسرخود پاشد روز ۵ رفت ازمایش جوابش منفی بود بنظ ...

خب دختر خوب معلومه ک روز پنجم هنوز چیزی مشخص نیست همین باعث استرس میشه و براش خوب نیست دیگه روز چهارده تا شونزده تقریبا معلوم میشه 

الان تو مام در چه مرحله ای هستی؟  دکتر همسر منم مظلوم فرده

من پانکچرشدم وجنین تشکیل شده 

حالا این ماه عکس رنگی بندازم اگه انشالله جوابش خوب باشه برم انتقال

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
چي بگم  آخرين باري كه خون ريزي كردم سونوگرافي كردم بهم گفت دور جنين خون ريزي كرده  از&nb ...

عزیزم منم همین بودم . اول از همه با پزشکت صحبت کن . پزشکت کیه ؟ منم با قطع کامل انوکسا خونریزی و لکه بینیم تموم شد . یه بار بینش قطع کردم خوب شده بودم تقریبا بعد که دوباره شروع کردم دوباره خونریزی کردم که بهم گفتن چون خونت خیلی رقیق شده کلا قطع کن هفته یازده کلا قطعش کردم . هفته ۱۸ دوباره شروع کردم باز هفته ۲۲ فکر کنم قطع کردم چون از لثه ها و دماغم خون میومد . الان که هفته ۲۶ هستم دوباره از دیشب شروع کردم . واقعا با انوکسا مشکل دارم

سلام خوب هستید من خواهرم ۶ روزه انتقال جنین بلاست دادهسرخود پاشد روز ۵ رفت ازمایش جوابش منفی بود بنظ ...

یا خدا روز ۵ ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا جنین لانه گزینی نکرده هنوز 

چشم عزیزم ممنون از توصیه هات ان شاالله که دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد و همه چی تا آخرش عالی پیش ...

سلام عزیزم مبارک انشاالله بارداری خوبی داشته باشی..میشه بگی داروهات چیا بود؟دفعه چندم انتقالت بوده؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
هنوز انتقال ندادم ماه دیگه انتقال دارم

برا بچه اولم زارع دکترم بود فوق العاده صبور و مهربون ولی برا ivfرفتم اسکوئیان مرکز ا مغان

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دیدی گفتم حتما اینبار مامانی؟ حاج خانوم شیرینی ما کو؟ یادته انتقال داده بودی نگران خواهرت بودی؟ گفتم ...

آره خواهری راست میگی فدات شم خدا بهم لطف کرد ان شاالله که خودش این معجزه رو برام نگه داره.

کاش نزدیک بودیم به خدا به همتون شیرینی میدادم عزیزم.عوضش برای سلامتی خودتو نینی نازت آیه الکرسی میخونم گلم😘😘😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن