2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من حالم خیلی بده بی بی چک گذاشتم منفی بود امروز ۱۵ انتقال بودم ...  چندروز کمردرد ...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزدلم ماهم خوبیم خداروشکر ...تا بارداریم استرس بارداری بعد زایمانم شب بیداری و واکسنه 😂...یه ...

قربونت عزیزم

اره دقیقا تو بارداری همش استرس بود الانم اینجوری 

تو شکم هستن راحتریم 😂😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم دوس دارم دیرتر عمل کنم که اخرای ماه رمضون باشه 😂وگرنه کسی حال نداره به من برسه 😂

انشاالله که به موقع زایمان کنی 

با وجود دو تا بچه یکی بیاد پیشت بهتره نمیشه تنهایی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره نیکان میرم  ااا منم دوست دارم ۳۹ هفته کامل ایشالا برم که میشه ۱۱ اسفند  نی نی ت چند ...

به سلامتی عزیزم 

۳۲۰۰ بود 

بیمارستان خودش همه چی میده فقط دو دست لباس واسه پسرت ببر  وگرنه پوشک و بقیه چیزارو خودشون میدن 

استرس نگیر هیچی نیست فقط دکترش بهت میگه از روز قبل استامینفن بدی تا بعدش و کمپرس کمی فقط پاهاشو تکون ...

دقیقا همه میگن پاهاشو نباید تکون بده🌺 

میدونم هیچی نیست فقط اعصابم خورده که سرنگ میره تو پاش 😖 کاش همه واکسنا خوراکی بودن 

این روزا قسمت همه منتظرا 💓

@مهربون21     عزیزم جواب آزمایشم مثبت شد گفته بودی خبرت کنم.

تبریک میگم مامان شدنت رو 💜💜💜💜

انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی 💗💗💗💗

عزیزززم‌۴بار انشالله‌ایندفعه‌به‌حق‌فاطمه‌زهرا‌مثبت‌بشی.. دلیل‌اون‌۳بارمنفی‌شدنو‌پیدانکردن؟

مرسی عزیزم.با هم انشا ا... نه چیزی نگفتند آزمایش ایمنی هم دادم گفت مشکل خاصی نداری

سلام عزیزم. .من روز اول انتقال خون اومد ازم هم سر انتقال هم بعد که اومدم خونه اونم بخاطر اون ماسماسک ...

عزیزم 

همون اول که انتقال داده بودی، به دلم افتاد که مثبتی☺

دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم خدا رو هزار مرتبه شکر بتا ۱۸۳ شده دارم گریه میکنم از شوق برای همتون دع ...

وااااای عزیز دلم

خدایاااا هزار مرتبه شکرت

الهی که به حق فاطمه زهرا بارداری خوبی رو پشت سر بذاری

نمیدونی چقدر خوشحالم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد