2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مشکلی نداری اگه مشکلی بود هیسترو نشون میداد

مطمئنی عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم خداروشکر من مشکلی ندارم یدونه کیست ساده داشتم دکتر یدونه قرص داد خوردم.  من 28 سالمه&nb ...

پس همونه عزیزم چون سنت خوبه مشکلی هم نداری

میخوان همسرت درمان بشه که برای میکرو اسپرم با کیفیت داشته باشی انشالا خیره عزیزم اگر چند تا دکتر مختلف گفتن که به حرفشون اعتماد کن 

دکتر زهرا زارع

زنداداشم اینا بیست ساله بچه دار نمیشن و 8ساله به این دکتر میرن تهران هیچ نتیجه نگرفتن میخوان دیگه عوضش کننن 

ولی میگفت دکتر خوبیه بیشتر کاشت اینااا میکنه 5بارم ای اف کردن با این دکتر 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
عزیزم روز چندم معمولا پانکچر میکنن؟

بستگی به وضعیت فولیکولات و رشدشون داره ممکنه برا یکی روز ۱۲ سیکل باشه برا یکی روز ۲۰سیکل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
احتمالش کمه ثمین جان سونو شدی واسه آندومتریوز؟  کف لگن رو معاینه کردن؟  عکس رنگی گرفتی؟ ...

زینب جان معاینه کف لگن منظورت چیه؟معاینه با دست که واژن رو اگزم میکنن؟

این سونو مخصوص اندو با سونو واژینال فرق داره؟

امروز رفتم  منشی دکتر البرزی گفتم سونو مخصوص اندو میخام 

گفت سونو سه بعدی دادی؟ ...گفتم بله...گفت اگر تو سونو سه بعدی دکتر مشکوک ببینه پیشنهاد سونو مخصوص میده

زینب جان معاینه کف لگن منظورت چیه؟معاینه با دست که واژن رو اگزم میکنن؟ این سونو مخصوص اندو با سونو ...

عزیزم سونو سه بعدی رو کجا دادی؟برا چی دادی 

توکل کن به خدا. امیدوارم شما و بقیه بچه ها بزودی مامان بشید.  واسه منم دعا کنید. دوبار پانکچر ...

انشاالله که زود نتیجه بگیری عزیزم وبیای اینجا درمورد بارداریت حرف بزنی

نه عزیزم. من ابن سینا باهاش انتقال دادم بدون سونو. البته قبلا شنیده بودم تو بیمارستان خصوصی با سونو ...

من تو بیمارستان ابان انتقال داشتم ولی نه اونجام بدون سونو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مشکل زن داداشت چیه ؟

مشکلش اوایل چسبندگی لوله هاش بود زهرا زارع یکیشو باز کرد یکشو نتونست بعد تشویق کرد به عمل که لولشو برداره حالا فقط لوله راستش مونده بعدم تنبلی تخمدان آورده دیگه بچشون نمیشه کلا ناامید شدن

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶