2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
من رفتم دکتر البرزی برای چکاپ اولین سونو واژینال رو بدم  گفت سه بعدی برات مینویسم که همه چیز م ...

آره با سه بعدی قطعا مشخص میشد 

شما هم که بدتر از منی همش استرس داریم  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون رشت عکس رنگی گرفتی خواهری یاتهران؟؟

تهران ابن سینا بدون بیهوشی

الان خواهرشوهرم خوابه سرظهر ازش میپرسم کجا توی رشت با بیهوشی انجام داده بهت خبر میدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیروز رفت یه دکتر دیگه ....گفتن بچه خوره داشته رشد جنین رو متوقف کرده... 

وای بیچاره چقدر ناراحت شدم اینقدر با زجر باردار شو اخرم ی چیزپیش بیاد

دیگه خدایی خدا باید برا ماها پارتی بازی ریزی میکرد هیچکس متوجه نمیشد خداجون

سلام عزیزم اگر رشت میخوای بگیری من زهرا مرادی عکس گرفتم تو گلسار راضی بودم

با بیهوشی میخواد 

ضخامت ٦ به نظر من كم  دكتر من ميگفت از ٨ تا ١٢ واسه انتقال خوبه .  ٦ خيلي كم نبايد انتقا ...

اره منم تا حالا نشنیدم با صخامت ۶ کسی انتقال بده...تازه میگفتن دگتر اقصی بهترین دکتر ایرانه  و تو تلوزیون برنامه داره....دیگه اونجا نمیرم ولی این همه هزینه و زمان و.......پس به نظرت به خاطر ضخامت بود که افت بتا داشتم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وای بیچاره چقدر ناراحت شدم اینقدر با زجر باردار شو اخرم ی چیزپیش بیاد دیگه خدایی خدا باید برا ماها ...

نه اون بنده خدا طبیعی باردارشده بود......☺اره  پارتی بازی نداره .....باید همه امتحانارو یکی یکی پس بدیم ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
منم بیرون نمیرم و پرستار میاد آمپول میزنه

پرستار چقدمیگیره هردفعه؟

دوستان مترونیدازول تو بارداری ضرر داره ؟ چرا دکترم برام مترونیدازول ۵۰۰ روزی دوبار نوشت ؟ اگه ضرر دا ...

عزیزم اگر دکتر نوشته، حتما متوجه بوده چرا نوشته و میدونه فوایدش در این مورد بیشتر از عوارض هست 

بخور گلی 😉

ممنون که جواب دادیدعزیزم قربون مهربونیتون.من کی میتونم دوباره ای وی اف انجام بدم؟

بیت هر پانکچر حدود سه تا پریود فاصله باشه خوبه 

ولی در کل، طی یکسال دو بار پانکچر بهتره بیشتر انجام نشه، باز از دکترت هم بپرس

البته چون زایمان داشتی، زمان بیشتری باید بدی

حالا چرا این قدر عجله؟ 

بیت هر پانکچر حدود سه تا پریود فاصله باشه خوبه  ولی در کل، طی یکسال دو بار پانکچر بهتره بیشتر ...

جنین فریزدارم.اخه جنینهام سال1400سه ساله میشن میترسم کیفیت پایین بشه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.