2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045080 بازدید | 684424 پست
اره دوبار افت بتا داشتم ...دفعه اول ایران نبودم..اون دکترم گفت علل مختلفی میتونه داشته باشه ولی نشون ...

سلام عزیزم من مشکل نازکی آندومتر رحم دارم میشا بگی چ داروهایی واست تجویز کردن ؟

برا من تا ۵بیشتر نمیره

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من یکشنبه انتقال جنین داشتم از همون روز سرما خوردم امروز خیلی سرفه کردم یعنی بده برای جنینام ...

ن عزیزم هیچ ربطی نداره نگران نباش 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ببحشید که اینجا سوال می پرسم نتونستم منشن کنم من هفته ۲۱ هستم و دوقلو باردارم می خواستم بدونم وضعیت ...

عزیزم یکم پیاده روی تو کمتر کن چه خبره یه ساعت همون بیست دقیقه برات کافیه چون بارداری دو قلویی پر خطره یکم بیشتر رعایت کن و ریسک نکن انشاءالله هر چه زودتر سالم بغلشون بگیری 😍 😍 

سونو برا آندومتریوز نه نشدم .کف لگن معاینه نشدم.عکس رنگیم برا یکماه و نیم پیشه لوله هام باز بود مشکل ...

ثمین جون رشت عکس رنگی گرفتی خواهری یاتهران؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزدلم من توی بارداری مکمل رو خوردم ...انگار فرق میکنه  اونیکه من میخورم برای دوران باردا ...

ممنونم عزبزم فدات بشم الهی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وا مگه میشه غیب شه تازه صدای قلبم شنیده

اره دیروز رفت یه دکتر دیگه ....گفتن بچه خوره داشته رشد جنین رو متوقف کرده... 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ثمین جون رشت عکس رنگی گرفتی خواهری یاتهران؟؟

سلام عزیزم

اگر رشت میخوای بگیری

من زهرا مرادی عکس گرفتم تو گلسار راضی بودم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ببین عزیزم یا تشخیص اول متخصص سونو اشتباه بوده و کلا جنین نبوده و ساک خالی بوده یا جنین بعد سونو قلب ...

فدات بشم گلی جون ....دیروز رفت سونو داخلی گفتن بچه خوره داشته و جنین رو ازبین برده...ممنونم از جوابت

من مرکز ابن سینا گرفتم با بی هوشی

ممنونم عزیزم...

دفعه آخر با دکتر طرازی بودم و به همه پیشنهاد میکنم چون فوق العاده است . آرامش خاصی به آدم میده و حوا ...

عزیزم نوبت گرفتن از ابن سینا طولانیه یا راحت وقت میدن؟مثلا فردا زنگ بزنیم برای دکتر طرازی برای چن وقت بعدش نوبت میدن؟من دوسال پیش که رفتم گفتن چون تخمک اهدایی هستی باید یه سال تو نوبت بمونی...الانم همینجوریه؟

یعنی اگه بگیم نمیخوایم لوله هابازشه،کارمون تموم میشه؟چون من ک طبیعی نمیتونم بچه دارشم بازبودن لوله ب ...

نمیدونم ولله عزیزم. وقتی مایع حاجب رو میریزن احتمالا اگه قرار به باز شدن باشه خودش باز میکنه. 

عزیزم منم دوقلو باردارم به من هم گفتن برای ان تی اول سونو و بعد آزمایش بدم و موقعی که برای آزمایش رف ...

ممنون عزیزم

اره عزیزم روال درستش همینه. منتها خود آزمایشگاه این پیشنهادو بهم داد که ناشتا برم اول ازمایش. حالا گفتم همین کارو کنم، دوباره که دارم نتیجه سونو رو میبرم اونا با نمونه خون قبلی همون کارهایی که سونو تشخیص داده رو انجام میدن دیگه. تهش بخوان یه ویال دیگه خون بگیرن. 

ان شاءالله  ک این سری برات می مونه خدا کریمه تحملت خیلی زیاده ان شاءالله  خدا جواب صبرتو ب ...

گلم راستی به چه بتایی میگن افت بتا ....مثلا کسی که بتاش مشکوک بشه مثل ۱۱ یا ۱۰ هم میگن افت بتا؟دوست شما علت افت بتاش dfiهمسرش بود؟همسر من  dfi اش ۳۲ بود ..البته بعد از خوردن کپسول پروفرتیل که یه ماه خودد دیگه ازمتیش نداد و انتقال انجام شد که دوباره افت بتا داشتم...ممکنه علتش  dfiهمسرم باشه؟