2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
بچه ها کسی بوده بار اول آی یو آی مثبت شده باشه؟ هرتایپکی میرم همه میگن بار اول نمیشه  من امرو ...

آره عزیزم یکی از دوستان من بار اول آی یو ای باردار شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برا چی ناراحت بشم حاضرم من مشکل دار باشم و بتونم درمانش کنم.من آز ایمنی و انعقادی دادم pa¹ من ...

ان شاءالله  ک این سری برات می مونه خدا کریمه تحملت خیلی زیاده ان شاءالله  خدا جواب صبرتو بده

دوست منم سه بار انتقال داد منفی مشکل انعقادی  داشت و دی اف همسرش بالا بود دوبار افت بتا کرد 

الان انتقال چهارم واسه مشکل ایمنی هیدروکلرکین  میخوره و واسه انعقادی  انوکسا  دی اف همسرش رو هم با رژیم  آورد پایین روز ششم انتقال بیبی هاله داشت روز ۸ مثبت امروزم روز ۱۰ انتقالشه دوتا انتقال داده ک احتمالا هر دوش گرفته ان شاءالله 

بچه ها کسی بوده بار اول آی یو آی مثبت شده باشه؟ هرتایپکی میرم همه میگن بار اول نمیشه  من امرو ...

بله یکی از دوستام با اولین آی یو آی مثبت شد الانم پسرش بغلشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ماشالاه ... مشکلشون چی بود؟

تنبلی تخمدان

همسرش هم تا حدودی ضعیف بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد