2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
چی شده عزیزم؟

من شوهرم توان مالی نداره دوباره ای وی اف کنم چیکارکنم نتیجع بگیرم همون بار اول دارم قرص ال دی میخورم شبا باروغن میمالم رحمم چیزای گرم میخورم سیاهدونه و عسل میخورم قرص کیوتن دکتر برام نوشته برای تقویت رحم دیگه چیکارکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا روزای سختی هستن این ۱۴ روز بعد انتقال الهی که خدا با جواب آزمایش مثبت دلتون رو شاد کنه

من یه بارپاری خارج رحم داشتم لولهذفالوپ سمت چپم ترکید سمت راستم میگن بسته اس یه دختر سه ساله ام دارم شوهرمم ازمایش داد هیچ مشکلی نداشت خودم فقط کمی کم خونی دارم که قرص اهن مصزف میکنم ممکنه رحمم مشکلی داشته باشه دکترم تاچیری ازش نپرسی و نخوای برات کاری نمیکنه چی ازش بپرسم 

۴ سال خودم رو کشتم تا شوهرم ازمایش اسپرم بده و رضایت به ivf همش میگفت نه که نه  با کلی ناز و اد ...

کدومشون تعادل دارن آخه خواهر 

من مشکل اصلیمون وضعیت همسرمه که تحرکش صفره و مرفو ۳٪.خودم حتی pcoهم نیستم ولی گاهی با ی قاطعیتی میگه من که مشکل ندارم به خودم شک میکنم والا.انشالله بحق فاطمه زهرا بزودی مامان شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من شوهرم توان مالی نداره دوباره ای وی اف کنم چیکارکنم نتیجع بگیرم همون بار اول دارم قرص ال دی میخورم ...

توکل بخدا انشالا که همون بار اول نتیجه میگیری عزیزم

داروهات رو بموقع بخور مکمل هم بخور البته بعضی دکتر اصلا نمینویسن خدا کمک کنه همه زودتر به نی نی هاشون برسن

شما که یه بچه داری احتمال گرفتن رحمت خیلی زیاده 

اره عزیزم پنج شنبه هفته ی پیش پانکچر شدم بعد از عمل بهم گفتن دوماهه بعد دلیلشو نگفتن 

تخمکت مگه زیاد بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من شوهرم توان مالی نداره دوباره ای وی اف کنم چیکارکنم نتیجع بگیرم همون بار اول دارم قرص ال دی میخورم ...

همه کارایی که داری میکنی عالیه

اول از همه که توکل به خدا 

مهم ترین بخش آی وی اف روحیه خوب و امید داشتن هست پس هر کاری بکن که تو این مدت شاد باشی

از کتاب خوندن و شمع روشن کردن و واسه خودت گل خریدن و آهنگ گوش دادن و پیاده روی ....خودم با اینکارا حالم خیلی خوب میشه و واقعا روحیه خوب رو سیکل آی وی اف خیلی موثره

بعدش رژیم غذاییت هست،هیچ غذایی رو حذف نکن مثلا لبنیات رو بخاطر سردی حذف میکنن قبل پانکچر کمتر کن اما حذف نکن هر چیز سردی که قبل پانکچر میخوری کنارش گرمی بخور

گرمی قبل پانکچر خیلی خوبه،عسل و سیاهدانه 

دارچین و آویشن و زنجبیل و ...دم کن بخور

شکمت رو روغن سیاهدانه بمال،حسابی ماساژ بده 

تونستی از لوازم پزشکیا بادکش بخر بادکش کن 

شکمت رو با شال پشمی ببند شبا

نمک دریا بخر داغ کن بریز تو کیسه نخی بذار رو شکمت

پیاده روی کن

مکمل ها پرگناکر،اسید فولیک،ویتامین دی،ویتامین ای

ذخیره کلسیم و ویتامین دی رو با آزمایش چک کن مطمئن شو که خوبه 

ژل رویال تونستی حتما تهیه کن صبحا ناشتا بخور

برا قبل انتقال دیگه انقدر نیاز نیست حساس کارارو انجام بدی در حده همون مکمل خوردن و پیاده روی کفایت میکنه 

شکمت رو هم با روغن ماساژ بده

فرتیل سی ام هم تونستی پیدا کن بخور بچه ها اینجا میگن موثره منم دارم میخورم

برا شوهرت هم تو این مدت موز سعی کن بخوره پیاز تو وعده های غذاییش باشه

خرما عسل

نزدیک نمونه گیری خیلی از نظر تغذیه رسیدگی کن 

آب داغ لباس زیر تنگ استفاده نکنه

انشالله که بچه های سالم و صالح و زیبا قسمتتون بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ثمین جان خدا خیرت بده خیالم راحت شد ۲۷ ام هست؟تو مگه ۲۷ امم میخوای ویزیت شی

نه  من امروز ویزیت شدم با دکتر جایگزین ولی گفتن اگر دکتر جایگزین رو دوست نداری دکتر شنبه هستش گفتم بیخیال من فقط آزمایش رو میخوام نشونش بدم 

دختر انشالله که میای و خبر خوش میدی والا هر روز به امید اینکه بچه ها بیان بگن مثبت شدیم میام تاپیک& ...

منم همینطور

خیلی میترسم دلمم میسوزه اخه چرا من باید اینطور بشم

اصلا اینو نگو،خودتو با این فکرا آزار نده

خداروشکر که دخترت کنارته

انشالله که دوباره باز باردار میشی 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اصلا اینو نگو،خودتو با این فکرا آزار نده خداروشکر که دخترت کنارته انشالله که دوباره باز باردار میش ...

چی بگم والله ژل ازکجا تهیه کنم داروخانه داره؟بعد ببخشید یه سوال سیاهدونه وعسل قاطی میکنم میخورم میشه دم کنی سیاع دونه رو؟

من خیلی استرس دارم کسی نیس جواب منه بدبختو بده 

چی شده عزیزم