2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
سلام بچه ها هرچی به روز آزمایش میشم بیشتر ناامیدتر میشم 😭  یعنی میشه معجزه بشه؟؟ کاش میشد دلم ...

دختر انشالله که میای و خبر خوش میدی

والا هر روز به امید اینکه بچه ها بیان بگن مثبت شدیم میام تاپیک 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر انشالله که میای و خبر خوش میدی والا هر روز به امید اینکه بچه ها بیان بگن مثبت شدیم میام تاپیک& ...

خیلی دلم گرفته ... فقط مگه معجزه بشه وگرنه هیچ علامتی از حاملگی ندارم ... محتاجم به دعا خیلی😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام به همه دوستان خوب هستین؟  دخترا من شروع سیکلم موند بعد عمل آقامون🙁 میگم دخترا شوهر من ی ...

عزیزم همسر من سال ۹۲ یکبار واریکوسل چپ عمل کرد باز ۱۰ آذر امسال مجدد واریکوسل چپ عمل کرد ی مقدار کاهش اسپرم داشته و مرفولوژی اومده پایین ولی دکتر گفت تا ۶ماه احتمالا تغییراتو حس کنید بهرحال من بعد عملش اقدام کردم برا شروع سیکل جدید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شنبه ... ولی اگه بی بی چکم منفی بود نمیرم ازمایش😔

اشتباه‌نکن

اصلا‌بی‌بی‌نداز

مستقیم‌بروآزمایش..انشالله‌هرچی‌خیر‌برات‌پیش‌بیاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خیلی دلم گرفته ... فقط مگه معجزه بشه وگرنه هیچ علامتی از حاملگی ندارم ... محتاجم به دعا خیلی😔

اصلا دنبال علائم نگرد

من اونباری که مثبت شدم علائم خاصی نداشتم لک هم ندیدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

منم دقیقا مثل خودتم هیچ علائمی ندارم

تازه اینهمه ماه قبل هیسترو و خراش انجام دادم

بی فایده

ولی جز توکل کردن به خدا کاری ازمون برنمیاد

من چی بگم که دیگه جنینی هم ندارم

من خیلی استرس دارم کسی نیس جواب منه بدبختو بده 

چی شده عزیزم؟

منم دقیقا مثل خودتم هیچ علائمی ندارم تازه اینهمه ماه قبل هیسترو و خراش انجام دادم بی فایده ولی جز ...

واقعا روزای سختی هستن این ۱۴ روز بعد انتقال

الهی که خدا با جواب آزمایش مثبت دلتون رو شاد کنه