2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
دفعه آخر با دکتر طرازی بودم و به همه پیشنهاد میکنم چون فوق العاده است . آرامش خاصی به آدم میده و حوا ...

منم دوستش دارم قبلا هم باهاش ویزیت شده بودم ولی اینکه بعضی روزا سر تایم کاریش نیست ناراحت کنندست .مثلا من امروز استرس داشتم برا این موضوع

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله واسه همسرتم خوب باشه دلم روشنه عزیزم انشالله اینبار حتما مامان فرشته های ناز میشی

الهی آمین مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طرازی همش شنبه سه شنبه ها میاد  یعنی اون دو روزم یکی در میون میاد😞 من شنبه نوبت دارم کا ...

پرسیدم گفتن شنبه هست .تازه اگر هم نباشه یکروز قبل بهت اطلاع میدن که اگر دوست داری با دکتر جایگزین ویزیت شی اگر نه که بمونی نوبت بعدی که طرازی جاش خالیه

عزیزم شنبه اولین بارته کلا که میخوای ابن سینا ویزیت شی؟ اگه اینطوره احتمالا با دکترهای اصلی ویزیت نم ...

نه عزیزم از همون بار اول خودت تعیین میکنی منم خودم گفتم نوبت از طرازی میخوام و بهم نوبت دادن

اره اولین باره چرا؟ ثمینم اولین بار که رفت با خود طرازی ویزیت شد

نه عزیزم نگران نباش از طرازی نوبت گرفتی با خودش  ویزیت میشی استرس نگیر اگر نبود که من پرسیدم و هست پنجشنبه بهت اطلاع میدن .ولی من پرسیدمو هست

سلام عزیزم خوبی‌؟ مبارکت باشه 😍 😍 😍  عزیزم ببین چی خوردی جدیدا؟ دیگه الان از زنان ivf شما خ ...

ممنون که جواب دادیدعزیزم قربون مهربونیتون.من کی میتونم دوباره ای وی اف انجام بدم؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
سلام دلارام جون خوبی ؟میگم یادت هست آزمایشات جهش ژنی رو کدوم آزمایشگاه اهواز انجام دادی؟

سلام عزیزم.. آزمایشگاه پاستور انجام دادم. دفعه دوم که یسری ازمایش ژنتیک و دوباره اون فاکتور mthfr رو باز برام‌نوشتن تکرار کنم  همون رویان انجام دادم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم خوبی‌؟ مبارکت باشه 😍 😍 😍  عزیزم ببین چی خوردی جدیدا؟ دیگه الان از زنان ivf شما خ ...

یعنی نگران نباشم که ایمنی بدنم بهم ریخته؟سس هزارجزیره خوردم ولی همیشه میخوردم واینطورنمیشدم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

سلام بچه ها هرچی به روز آزمایش میشم بیشتر ناامیدتر میشم 😭 

یعنی میشه معجزه بشه؟؟ کاش میشد دلم آروم می گرفت... 

😔😔😔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام بچه ها هرچی به روز آزمایش میشم بیشتر ناامیدتر میشم 😭  یعنی میشه معجزه بشه؟؟ کاش میشد دلم ...

عزیزم کی آزمایشته؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خواهش میکنم عزیزم. بستگی به دکتر و مرکزت داره. ابن سینا به من گفت برای هفته بعد مثبت شدن وقت بگیرم ک ...

آها که اینطور🤔 ممنون مامان مهربون دوقلوها😍😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
پرسیدم گفتن شنبه هست .تازه اگر هم نباشه یکروز قبل بهت اطلاع میدن که اگر دوست داری با دکتر جایگزین وی ...

ثمین جان خدا خیرت بده خیالم راحت شد

۲۷ ام هست؟تو مگه ۲۷ امم میخوای ویزیت شی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم.. آزمایشگاه پاستور انجام دادم. دفعه دوم که یسری ازمایش ژنتیک و دوباره اون فاکتور mthfr رو ...

ممنونم عزیزم 😍میگم رویان قبولش کرد دیگه ؟آخه ما که نمیتونیم برای یک آزمایش تا تهران بریم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم نگران نباش از طرازی نوبت گرفتی با خودش  ویزیت میشی استرس نگیر اگر نبود که من پرسیدم و ...

مرسی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد