2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
اهان خوب پس وضعیتت فرق داره. انشالله زودی مامان شی    

ممنون عزیزم 

برام دعا کن

❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان مترونیدازول تو بارداری ضرر داره ؟ چرا دکترم برام مترونیدازول ۵۰۰ روزی دوبار نوشت ؟ اگه ضرر دا ...

عزیزم نگران نباش اگه دکترت نوشته پس حتما لازمه برات

مثلا همین قرص متفورمین یا گلوکوفاژ رو میگن تو بارداری ضرر داره ولی من از اول تا الان دارم میخورم دکترم قطعش نکرده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان خوب هستین؟ 

دخترا من شروع سیکلم موند بعد عمل آقامون🙁

میگم دخترا شوهر من یه بار عمل کرده دوران مجردی الانم دکتر گفته حتما باید عمل بشه تا ای وی اف رو شروع کنید ,الان اگه شوهرم عمل کنه به نظرتون وضعش خراب نشه یه موقع؟ اخه  بعضی ها میگن یه بار عمل بشه و اگه دوبار عمل بشه درصدش کمتر میشه این درسته؟ 

دوستان مترونیدازول تو بارداری ضرر داره ؟ چرا دکترم برام مترونیدازول ۵۰۰ روزی دوبار نوشت ؟ اگه ضرر دا ...

برا خیلیا که عفونت دارن مینویسن نخوری هم عفونت ضررش بیشتره

۴ سال خودم رو کشتم تا شوهرم ازمایش اسپرم بده و رضایت به ivf همش میگفت نه که نه  با کلی ناز و ادا و منت که چون همین یه چیزو خواستی و گفتی اگر انجام ندم همیشه تورو مقصر میدونم  اومد حالا که منفی شده هر روز میپرسه اون یکی جنین رو کی انتقال میدی زودتر پیگیر باش 

یعنی اصلا تعادل رفتاری ندارن

خدا کنه تا دوباره سوار خر شیطون نشده نتیجه بگیرم

ان شاالله که برا مام اینطوریه عزیزم.مرسی بابت پاسخ دهیت گلم راستی دارچین جون اگه ان شاالله مثبت شیم ...

خواهش میکنم عزیزم. بستگی به دکتر و مرکزت داره. ابن سینا به من گفت برای هفته بعد مثبت شدن وقت بگیرم که من دیگه اونجا نرفتم. مطب دکتر گفت دو هفته بعد از مثبت شدن بیا.

سلام به همه دوستان خوب هستین؟  دخترا من شروع سیکلم موند بعد عمل آقامون🙁 میگم دخترا شوهر من ی ...

عزیزم با چند تا دکتر مشورت کردین؟ دکتر همسرت کیه؟ عمل واریکوسل یکم ریسکیه. بیشتر مشاوره بگیرید

سلام دوست مهربون من . ممنونم از لطفت . رفتم با هزار دلهره . اول که رفتم پیش ماما هرکاری کرد نتونست ض ...

خب الهی شکر عزیزم. ولی اولش دور از جونت کشتت که. ولی بازم شکر که مشکلی نیست عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم, اره گوگولی هستن وروجکامیان ,باورکن من بشخصه بیان یه نیشگون ازاون کیون اشون میگیرم میگم ...

بزار بیان تا دلت بخواد نیشگون بگیر.ایمان دارم بزودی میان وچراغ خونه ما هم روشن میشه.ان شاء الله

من اطلاعی ندارم دوستم اما نگران نباش. به هر حال اون دکتره و مدتهاست تحت نظرشی. یه وقتایی هم مصرف نکردن بعضی داروها تو بعضی شرایط، ضررشون بیشتره تا مصرف کردنشون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم با چند تا دکتر مشورت کردین؟ دکتر همسرت کیه؟ عمل واریکوسل یکم ریسکیه. بیشتر مشاوره بگیرید

گلم از پارسال هر دکتری رفتیم گفتن عمل بشه,دکتر ذوالفقاری ,محمدی,حسن پور, دکتر قمری و الان هم دکتر احمدی گفته عمل بشه ,یعنی دکتر خودم که دکتر حمدی هست ازمایش های شوهرم رو دید گفت به دکتر احمدی معرفی میکنم دو نوع ازمایش نوشت گفت این ازمایش ها رو انجام بده ببره پیش دکتر احمدی ایشون درمان کنن هر موقع همین دکتر گفت که شرایطش خوبه بیا من سیکل تو رو شروع کنم که دکتر احمدی هم ازمایش های تازه رو دیدن گفتن وضعیتت خوب نیس اصلا ,باید عمل بشی 

خودمم خیلی میترسم عمل کنه وضعش بدتر بشه, حتی پیش طب سنتی هم رفته انواع دارو ها رو خورده اصلا نمیدونم چیکار کنم به هیچ کسی هم نگفتیم خیلی میترسم😔😔

مبارکه‌گندم‌جون..انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی نی‌نی‌توصحیح‌وسالم‌بغل‌کنی.باتودلیت‌براما‌انتقالی‌ ...

خيلي ممنونم 

حتما عزيزم 

ان شاءالله به زودي خبر خوش بدي بهمون 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….