2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
زینبی جون یادمه شما هم ژل رویان استفاده میکردین .جای مطمئن سراغ دارید؟

آره گلم واسه پانکچر فقط، دو هفته مونده به پانکچر هر روز صبح خودم و همسرم می‌خوردیم 

نه راستش، همونم یکی از دوستانم برام تهیه کرد از کندو دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زینب خانوم.خسته نباشیددوست عزیز.زینب خانوم من سه ماهه زایمان کردم ودوروزه کل بدنم حساسیت ریخته ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ مبارکت باشه 😍 😍 😍 

عزیزم ببین چی خوردی جدیدا؟ دیگه الان از زنان ivf شما خیلی گذشته، باید بررسی کنی ببینی چی خورد ی

حتی ممکنه به یه ماده غذایی که بارها استفاده شده، بدن یهو واکنش نشون بده

واسه من حساسیت به شاتوت خودش رو این جوری شدید نشون داد

اره اولین باره چرا؟ ثمینم اولین بار که رفت با خود طرازی ویزیت شد

فکر کنم ثمین قبلا هم رفته بود. البته مطمئن نیستم. 

آخه برای دفعه اول انگار یه دکتر که سرش خلوته و بیکارتره معمولا ویزیت میکنه که آزمایش ها رو بنویسه. بر اساس دیده هام دارم میگم. حالا برای شما انشالله که با خودشه.

فکر کنم ثمین قبلا هم رفته بود. البته مطمئن نیستم.  آخه برای دفعه اول انگار یه دکتر که سرش خلوت ...

انشالله عزیزم

آخه من جنین دارم فقط دارم میرم که وضعیتمو ببینه و برا انتقال بهم زمان بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به روی ماهت, خب چه اشکالی داره میدونم درگیری ذهنی زیاده, قربونت برم خوبم بخوبیت.  ای جانم ...

اره بخدا .به هرحال ببخشید .بسلامتی عزیزم .بهتره استرس رو ازخودت دور کنی ان شاء الله هرچی خیره برا هردومون پیش بیاد .ما تمام تلاشمون رو کردیم دیگه بهتره باقیش رو بسپریم دست خدای مهربون .مطمئنم خدا بهترین هارو برا بنده اش میخوادامیدوارم خواست قلبی ما باخواست خدا یکی باشه و روزی ماهم طعم مادربودن رو بچشیم .

اره عزیزم هزاری آدم لک ندیدن ❤️ من خواهرام ندیدن اصلا. طبیعی بودن ولی خوب لانه‌گزینی که ربطی نداره. ...

ان شاالله که برا مام اینطوریه عزیزم.مرسی بابت پاسخ دهیت گلم

راستی دارچین جون اگه ان شاالله مثبت شیم همون موقع میریم برا سونو یا میگن دو هفته بعد بیا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره بخدا .به هرحال ببخشید .بسلامتی عزیزم .بهتره استرس رو ازخودت دور کنی ان شاء الله هرچی خیره برا هر ...

قربونت برم راحت باش شرمنده نکن اره راست میگی ماکه تموم تلاشمون رو کردیم وسربلندیم حالام هرچی خدای خوبمون رقم بزنه, انشالله ماهم سال1400مامان میشیم نی نی هامیخوان دهه جدیدی باشن واسه همین نازمیکردن

ممنونم 🌹🌹🌹

مبارکه‌گندم‌جون..انشالله‌بارداری‌خوبی‌داشته‌باشی

نی‌نی‌توصحیح‌وسالم‌بغل‌کنی.باتودلیت‌براما‌انتقالی‌هاهم‌دعاکن‌مثبت‌بشیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مبارک باشه ایشالا که موفق باشی، پس تنها نیستم

ممنونم‌عزیزم.انشالله‌هممون‌مثبت‌بشیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شاء الله عزیزم. اره فداشون بشم خیلی ناز دار هستن   دلم رفت    

ممنون عزیزم, اره گوگولی هستن وروجکامیان ,باورکن من بشخصه بیان یه نیشگون ازاون کیون اشون میگیرم میگم دل منواب کردین تابیاید. 

دوستان مترونیدازول تو بارداری ضرر داره ؟ چرا دکترم برام مترونیدازول ۵۰۰ روزی دوبار نوشت ؟ اگه ضرر داره چرا نوشت ؟

@زینبی_بابا    

@shadennn    

@لی_لا1    

@مامان_ماهک10    

دوستان دیگه اگه میدونید راهنمایی کنید لطفا