2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای مامان حسنا دخملیه ...پریزاد هنوز نرفته تاپیک ۹۰ درصدشون دختره نینیااااا 😍😍😍

عزیزم انشالله همتون صحیح و سالم فسقلیاتون رو بغل بگیرین دلم براتون تنگ شده🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم کیفیت اون ۱۷ تا جنین  ۳ روزه چی بود که فقط ۶تاش بلاست شد

نمی دونم، چیزی نگفتن، این مرکزه کیفیت رو نمیگه، فکر کنم از 17 تا فقط همین 6 تا کیفیتش خوب بوده که بلاست شدن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دخترا من امروز روز 5پریودمه سه روز که آمپول میزنم و وارد سیکل میکرو شدم میشه آسپرین مصرف کنم پریودم ...

عزیزم یعنی تو سیکل پانکچر هستی یا انتقال؟ 

اگر دکتر گفته که بخور اوکیه اگر نه حتما از مرکز بپرس مخصوصا اگر تو سیکل انتقال هستی 

عزیزم یعنی تو سیکل پانکچر هستی یا انتقال؟  اگر دکتر گفته که بخور اوکیه اگر نه حتما از مرکز بپر ...

ن برا پانکچر آمادا میشم زنگ زدم گفتن بخور اما پریودم میخوام فردا برم بپرسم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میگم که الان چرخ و فلک نوبت منه 😂😂😂😂😂 ایقددددد دلم میخواد خدا برام معجزه کنه همین ماه طبیعی&nb ...

دقیقا خدا خودش کمک کنه به همسرم میگم بهترین دوران عمرمون تو دکترا بخاطره بچه گذشت به جای گردش مسافرت 

ن برا پانکچر آمادا میشم زنگ زدم گفتن بخور اما پریودم میخوام فردا برم بپرسم

اگر سیکل پانکچری که آره بخور فقط اگر ال دی داری حتما سر ساعت و دقیقه مشخص ال دی رو بخور لک بینیت قطع میشه 

لک بینی تو سیکل انتقال داستان ساز میشه. 

سلام دوستای مهربونم

به امید خدا فردا میرم واسه انتقال

خیلییی برام دعا کنید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍