2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست
قبل کانسپشن نوشته Before.برا شما هم ؟ اینش منو به شک انداخت

اونی که من الان استفاده میکنم اینه

تموم کنم منم باید اونو بگیرم شرکت تغییر داده

محتوا فرق نداره

http://www.admin.darukade.com/Icon/360/1653071672020121912.jpg

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قبل کانسپشن نوشته Before.برا شما هم ؟ اینش منو به شک انداخت

مال من اینه

نمیدونم چرا عکس جا به جا میاد

https://www.144tehranpharmacy.com/products/detail/پرگناکر-کانسپشن-ویتابیوتیکس---VITABIOTICS-Pregnacare-conception/3567/view/#

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@favali    

جانم آبجی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره جانم خودشه .مرسی که برام وقت گذاشتی .خدا خیرت بده .ژل رویان نمیدونم ازکجا بخرم که مطمئن باشه

قربونت عزیزم

ببین تو اینترنت محصولات زنبور عسل بارادیان رو سرچ کن

مدیرش محسن رضایی هست

من شماره ش رو ندارم

یه واسطه برام گرفت

هر ده گرم ۱۵۰ تومن

من دوتا ده گرم گرفتم یه ماه بخورم چون میگن یه ماه بخورین سه ماه فاصله بدین

خیلی تعریف کرد از مرغوبیتش

دخترا من امروز روز 5پریودمه سه روز که آمپول میزنم و وارد سیکل میکرو شدم میشه آسپرین مصرف کنم پریودم لک بینی هسش زیادش نکنه ؟؟؟؟؟؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
[QUOTE=172337548]قربونت عزیزم ببین تو اینترنت محصولات زنبور عسل بارادیان رو سرچ کن مدیرش محسن رضایی ...

قربونت عزیزم

انشالله که کلی جنین خوشگل چشم عسلی برات تشکیل شه🥰🥰🥰

عزیزان کسی میدونه

سلام دوستان اینجا کسی هست که سینال اف قلمی بزنه و عدد که باید تنظیم کنه بزنه رو روی بیست وچهار بزاره ...

شاید اون باقیمانده دارو به اندازه مصرف یک بار دیگه نیست منظورم اینه شاید تا رو بیست هم بیاد ولی دز کامل نیست

نگران نباش واسه همه همینطوره منم تو پانکچر  قبلی داشتم و دارو اضافه اومد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مهربون‌جون‌چطوری‌گلم مامانت‌‌‌خوبه؟درجریان‌‌انتقالت‌هستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌استرادیول‌شروع‌کردی ...

سلام عزیزم خوبی? ببخشید من بی معرفت نیستما یادتونم فقط تگ کردنم نمیشه خرابه, قربونت برم اره استرادیول شروع کردم هفته بعد دوشنبه برم سونو تبریز. مامانم هم شکرخدا خیلی بهتره. 

چشم بخدا من شرمندتونم کمترین کاری که میتونم بکنم واستون دعا کنم قبل تبریزمیرم زیارت ازطرفتون نمازمیخونم وصلوات میفرستم اقاانشالله بحق امام جوادش حاجتتوبده.