2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
عزیزدلم منم امروز روز ۸ هستم ولی منم علایمی ندارم.. نگران نباش.مثبت بودن ربطی به علایم نداره که. م ...

ان شاالله که خدا دل هممونو به زودی شاد کنه توکل به خودش جز صبر کردن چاره ای نداریم. خدا هیچ کسو تو این مسیر پر پیچ و خم قرار نده خیلی امتحان سختیه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاله..اگه خدا بخاد همه چی حل میشه.اره خدارو خیلی شکر میکنم که فعلا مشکلی پیش نیومده. پس دکترت اعت ...

آره انگار اینجوریه 

مشکل اینجاس دکترم کم حرفه فقط پرسیدم سه روزه انتقال میدین یا پنج روزه فقط گفت سه روزه منم دیگه چیزی نپرسیدم🙁🤐

الهی امین انشالله حتما خوش خبری, نمیدونم یهو حسم خوب هست برات

فدات شم خواهری خدا حاجت روات کنه ان شاالله مرسی از انرژی مثبتت😘😘

من اونسری که روز ۸و۱۰ لک دیدم انقدر خوشحال شدم ولی هیچی آخرش برام خوش نبود الهی خدا به حق آبروی زهر ...

الهی آمین عزیزدلم🤲🤲

ان شاالله این دفعه بدون لک مثبتی گلم

نه گفت کمه ۳۲ هفته رفتم تاریخ ۴۰ هفته رو زده ۱۵ اسفند  که سزارین میشه ۸ اسفند .بعد گفت ماه اخر ...

نه من ۲۹ رفتم دیگه نرفتم تا ویزیت بعدی که ۳۴ هقته میشم ببینم کی میگه برو چرا هی nstمیگه بری یعنی ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فکر کنم روزی 150 واحد بود، بار اول از 36 تا تخمک 17 تا جنین سه روزه، که از این 17 تا 6 تا بلاست شد، ...

عزیزم کیفیت اون ۱۷ تا جنین  ۳ روزه چی بود که فقط ۶تاش بلاست شد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانمها یک سوال تو بارداری تا هفته چند باید پروژسترون ادامه پیدا کنه.  من هفته هشتم و خیلی آمپو ...

بستگی به دکترت داره من ۸ هفته آمپول زدم ولی شیافو  بعد ان تی قطع کرد 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه من ۲۹ رفتم دیگه نرفتم تا ویزیت بعدی که ۳۴ هقته میشم ببینم کی میگه برو چرا هی nstمیگه بری یعنی ؟

اره میگه هر دو هفته یبار  انجام بدهم میشه ۴ بار البته جواب این نرمال بود غیر امونیک ببینم دکترم چی میگه اخه یکم سفت میکنه شاید ابش کمه تحرک کمه نمیدونم 

ممنونم عزیزم یعنی خون لخته شه خطر داره؟ لخته هماتوم خطر نداره؟ من الان نه لک دارم نه خونریزی ولی تو ...

عزیزم همه یعنی کیا؟؟ 

حرف دکتر رو گوش، اینجا حرف منم گوش کن دختر گل

لخته تو عروق عمقی پا ایجاد میشه بهش میگن DVT

بعد تو عروق این لخته حرکت میکنه و دور از جون خطر سکته هست

دیگه ۴شنبه بی بی بزاری نشون میده

پناه بر خدا ... امیدوارم هممون نتیجه این همه زحمت رو با آزمایش مثبت ببینیم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام خانوم گل, چشم عزیزم حتما قابل باشم دعاتون میکنم برم حرم بیادهمتون هستم همیشه نائب الزیاره میرم. ...

مهربون‌جون‌چطوری‌گلم

مامانت‌‌‌خوبه؟درجریان‌‌انتقالت‌هستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌استرادیول‌شروع‌کردی

انشالله‌همچی‌خوب‌پیش‌میره‌.پیش‌به‌سوی‌مامان‌شدن‌میری

عزیزم‌منم‌دیروز‌انتقال‌داشتم‌‌رفتی‌حرم‌منم‌دعاکن

خیلی‌دلم‌هوای‌آقاروکرده‌.قسمش‌بده‌به‌جوادش‌‌‌‌دست‌خالی‌

برمون‌نگردونه.ضامن‌آهوشده‌ضامن‌ماهم‌بشه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانمها یک سوال تو بارداری تا هفته چند باید پروژسترون ادامه پیدا کنه.  من هفته هشتم و خیلی آمپو ...

من آمپول نداشتم. روزی ۲ شیاف و ۲ دوفاستون داشتم. تا آخر این هفته (پایان ۱۲ هفتگی) دوفاستونم قطع میشه. شیافم از پریروز شد یکی ولی فمولایف اضافه شد هر ۱۲ روز.