2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
امید به خدا عزیزم انشاالله حضرت زهرا دامن همه ی خانمای این تاپیک وهمچنین شمارو سبز کنه و انشاالله و ...

الهی آمین عزیزم خیلی دعای خوبی کردی عزیزم باور کن من همیشه دیگرانو دعا میکنم بعد خودمو 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
هیچی . فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم که خیلی ترسیدم اصلا یک درصد فکر لانه گزینی رو نمیکردم. بیادمه چقد اون‌ر ...

کاش منم یه لک ببینم حداقل بگم لک لانه گزینیه ولی هیچی به هیچی فقط یکم زیر دلم درد میکنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش منم یه لک ببینم حداقل بگم لک لانه گزینیه ولی هیچی به هیچی فقط یکم زیر دلم درد میکنه

من اونسری که روز ۸و۱۰ لک دیدم انقدر خوشحال شدم ولی هیچی آخرش برام خوش نبود

الهی خدا به حق آبروی زهرا امید هیچکسی رو ناامید نکنه

سلام دوست ترافیکی خودم😍😍😍😍 ببین گلم استراحت مطلق هییییییییییچ ربطی نداره 😉 😉 😉 😉  نمی ...

ممنونم عزیزم یعنی خون لخته شه خطر داره؟ لخته هماتوم خطر نداره؟ من الان نه لک دارم نه خونریزی ولی تو سونو لخته خون بزرگ بود پشت جفت نمیدونم خون بیاد  خوبه یا بده دکترمم گفت یکم تو خونه آروم راه برو نخواب همش خونت لخته نشه ولی بره هماتوم همه میگن استراحت مطلق نمیدونم که🤔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها فكر كنم بچه داره مي افته 

بعد چهار روز استراحت امروز متاسفانه بلند شدم راه رفتم

خون ريزي كردم باز 

الانم دلم درد وحشتناك گرفته 

تنها هم هستم 😔

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها فكر كنم بچه داره مي افته  بعد چهار روز استراحت امروز متاسفانه بلند شدم راه رفتم خ ...

شیاف بزارر پاتو بلا بگیر برو باز سونو بنظر من 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من اونسری که روز ۸و۱۰ لک دیدم انقدر خوشحال شدم ولی هیچی آخرش برام خوش نبود الهی خدا به حق آبروی زهر ...

سلام عزیزم .. من فکرکردم فقط من آنقدر نا آرومم ..تا روزه ده خوب بود بعدش دیگه زمان متوقف شده ... گاهی خیلی ناامید میشم گاهی امیدوارم ... بخدا نگاه شوهرم میکنم تو دلم میگم خدایا رو سفیدم کن دلش شاد شه ...

منم علائم خاصی ندارم حس میکنم اگه گاهی تیرکشیدن تخمدان دارم همیشه  هست ولی الان چون خیلی تمرکز میکنم روی دردها بیشتر حسش میکنم ... من جرات بی بی چک زدنم ندارم😭 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شیاف بزارر پاتو بلا بگیر برو باز سونو بنظر من  

شياف گذاشتم 

اولش درد نداشت 

ولي الان جوري دلم تير مي كشه از جام نمي تونم  بلند بشم 

شيافم روزي يكي بود 

روزي دوتا آمپولم شب ها مي زدم 

مي دوني مي شه يه شياف بيشتر بذارم يا نه ؟

يا مثلا آمپولم رو الان بزنم به جاي شب ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

شياف گذاشتم  اولش درد نداشت  ولي الان جوري دلم تير مي كشه از جام نمي اونم بلند بشم  ...

اره شیافتو بکن دوتا الان زنگ بزن دکتر یا مرکزی که انتقال دادی بپرس

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت برم ممنون از دعای خیلی خوبت😘 ان شاالله همه ی انتقالیا دلشون شاد شه 🤲 خداروشکر که مشکلی پیش ...

انشاله..اگه خدا بخاد همه چی حل میشه.اره خدارو خیلی شکر میکنم که فعلا مشکلی پیش نیومده.

پس دکترت اعتقادش کلا ۳ روزه هستش..حتما واسه خودش یه دلیلهایی داره که فقط ۳ روزه انتقال میده

نه دیگه بهونه نیار قبول نیست 😜😜😜😜 گزارش سونو رو بفرست برام تا خیالت رو راحت کنم ذخیره به این خ ...

از دیشب تاحالا خاستم برات بفرستم با جواب ازمایشاتم نمیاد نمیدونم چشه سایت 😂😂

تو سونو سه بعدی واژینال زده فیبروم .......اگر اندو بود مشخص میشد یا باید سونو مخصوص اندو داد ؟

بابت ذخیره که ناشکر نیستم اما میدونم لب مرز fshهم زده ۶

Lhهم زده ۵

دوسال اول فکر میکردم ففط مشکل دی اف ای ۳۶همسر جان هست اما الان نوبتی هم باشه چرخ و فلک نوبت منه😂😂😂😂