2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
اخه داروخانه گفت بیرون یخچال روشن نوشته از یخ زدگی جلوگیری شه دمای بالای سی درجه هم نباشه 

منم پارسال بهمن ماه بود گرفتم گفتن یخچالی نیست من تو بالکن خونه گذاشتم که خنک بود تو اون فصل

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوتان من پس فردا آی یو آی دارم چیزی کاری هست شانسم رو بالا ببره بگین ممنون میشم؟🙏🙏🙏

سلام عزیزم از الان هر شب روغن سیاهدانه به شکمت بزن و صبح ها سیاهدانه با عسل بخور بعد از آی یو آی هم هر صبح نشاسته یه قاشق با شیر هم بزن بخور

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
وای داروخانه گفته بود بیرون یخچالی منم بیرون گذاشتم روشن فک کنم زده بود سی درجه آلمانیه

عزیزم خب وقتی روی دارو نوشته 30 درجه یعنی یخچالی نیست 

منم گفتم فکر کنم گلی😉😉😉😉

دوست گلم من گفتم فکر کنم یعنی درست یادم نبوده، اون وقت اطلاعات صحیح رو به خاطر حرفی که خودم هم مطمئن نبودم کنار میذاری؟ 

قربون شکل ماهت که ندیدمش، همیشه حرف مستند رو قبول کنین

سلام گلم خوبی؟ عزیزم ذخیره شما چند بود ؟ من ۲۸سالم هست ذخیره تخمدانم شد ۱/۹۴  چرا اینقدر کمه ...

عزبزم دیگه برو تهران شروع کن.اینقدر نگرانی نکش.ذخیره ات خوبه ولی دیگه وقت رو از دست نده که خدایی نکرده بعدا پشیمون بشی.این همه استرس ضرر داره واست

بچه ها شما ذخیره هاتون چند؟با ذخیره چندوارد سیکل شدید ؟ میخوام بدونم نرمالش معمولا چند هست  ا ...

۱_۷تو ازمایشگاه ما نرمال بود عزیزم۱حداقلش هست ۷حداکثر.بالای۷ هم تنبلی تخمدان هست.خیلیا با ۱_۱/۵طبیعی هم باردار شدن.

عزیزم خب وقتی روی دارو نوشته 30 درجه یعنی یخچالی نیست  منم گفتم فکر کنم گلی😉😉😉😉 دوست گلم ...

سلام زینب جان خوبی؟؟ من منفی شدم دوباره 

نوبت گرفتم پیش دکتر نصر 

حالا میخوام شما خواهرانه بهم بگی با شرایط من که اندومتریوز شدید دارم و چندبار ای وی اف منفی شدم انتخابه ایشون کار درستیه ؟یا برم پیش پروفسور البرزی عمل کنم؟؟ دکتر نصر اول اندومتریوز رو عمل میکنه بعد انتقال میده یا باوجود اندو انتقال میده؟من رحمم هم ادنومیوز شده

دوستان هرکسی اطلاعات دقیق و درستی داره کمکم کنه

سلام زینبی جون ترافیکم😃🤭 دیروز رفتم سونو قلب قلب نی نیا میزد ولی دکترم گفت پشت حفت یه قل یه لخته ...

سلام دوست ترافیکی خودم😍😍😍😍

ببین گلم استراحت مطلق هییییییییییچ ربطی نداره 😉 😉 😉 😉 

نمیدونم چرا دست از سر این کلمه برنمیدارن بعضی از دکترا 

شما همون یک روز درمیون که دکتر گفته بزن ولی همش نخواب 

چرخ بزن تو خونه، روی مبل بشین

املت هم میتونی خودت درست کنی یا مثلا غذای راحت مثل آبگوشت و برنج و مرغ بذاری ولی مثلا نمیشه بری پیاده روی و بپر بپر کنی، همین 

هم خونت لخته نمیشه هم هماتوم جذب میشه

در مورد لخته خون دور. از جونت برای عروس داییم پیش اومد و بچه اش رو تنها گذاشت، اواخر بارداریش بود

واسه همین خیلی به همه تاکید می‌کنم چون به چشم خودم دیدم

دیگه حالا ما کلی پروژسترون و اینا هم داریم که خطر بالاتره

سلام دوستان لطفا لیست آزمایش های ایمنی انعقادی رو میفرستین میخوام بگم دکتر واسم بنویسه @زینبی_بابا ...

سلام عزیزم بفرمایید 

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

نه فدات شم بهشون گفتم گفتن نمیخواد ....ولی من دیگه امکان نداره پیش اقصی برم ...ایشتلله تصمیم جای دیگ ...

بله من همرو دادم حتی کاریوتایپ حتما شما هم بده همرو بعد انتقال بده ضخامت زیر ۸ هم نباید انتقال بده اخه اقصی مثلا معروفه هر چی معروف تر بدتر 

سلام زینب جان خوبی؟؟ من منفی شدم دوباره  نوبت گرفتم پیش دکتر نصر  حالا میخوام شما خواهرا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم 😔😔😔😔واقعا سخته 

مخصوصا که چند بار هم برات اتفاق افتاده

ببین گلم احتمالا باید عمل کنی 

راستش من بودم نظر هر دو رو می‌پرسیدم، و بعد تصمیم میگرفتم

خودم پیش هیچ کدوم نرفتم و نمیشناسم 

اما من که آندومتریوز داشتم پیش پادمهر رفتم ابن سینا و بعدش دکترهای رویان، که همه گفتن اول پانکچر، بعد عمل بعد انتقال 

اما مشایخی گفت اول پانکچر و دو تا انتقال اگر منفی شد، لاپاراسکوپی و بعد انتقال های دیگه 

البته تومور مارکر های من نرمال بودن 

واسه شما رو نمیدونم چه جور هست، اما احتمالا باید جراحی بشی و برای آندومتریوز کلینیک ابن سینا عاااااااااالی هست و حرف اول رو میزنه